Radiatorhangmatten

Heeft jouw kat een neusje voor het vinden van de warmste plekjes in huis? Met een radiatorhangmat leg je je kat dan in de watten. Met een kattenhangmat aan de verwarming heeft je kat een behaaglijk plekje – helemaal wanneer de radiator aan is. Maar ook als die uit is, kan je kat er knus liggen. Bij Welkoop hebben we kattenhangmatten van zachte stofjes en met zachte kussentjes. Je hangt ze aan elke gangbare radiator – waar je maar wilt. In de woonkamer, hal, kantoor, slaapkamer. Het is maar net waar je kat graag wegdroomt.

Bekijk ook: Kattenmanden | Kattenkussens | Beeztees kattenmanden

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Slaapplek bij de warme radiator in een hangmat

Een kat zoekt graag de warmte op. Een slaapplaats die hij dus zeker zal waarderen, naast zijn kattenmand, is een hangmat – aan de warme radiator. De radiatorhangmat bestaat uit een stevig frame die je eenvoudig aan een gangbare radiator haakt. Om het frame heen zit een hoes gespannen. Zo ontstaat een comfortabele hangmat waar je kat zich in kan opkrullen. En gaat in de herfst de verwarming weer aan, dan geniet hij van de weldadige warmte.

Maar de radiatorhangmat is niet alleen in de winterperiode een fijne stek, ook in de lente en zomer is het er prima vertoeven voor je kat. Vanuit zijn kattenhangmat aan de radiator heeft hij meteen een goed uitzicht!

Radiatorhangmat voor je kat

Bij Welkoop hebben we voor katten een radiatorhangmat in verschillende uitvoeringen. Zoals een hangmat die bestaat uit een metalen frame en een mat. De stof van de Sleepy hangmatten van Beeztees voelt zacht aan, dus je kat kan heerlijk in een comfortabele ligkuil wegdromen.

Zoek je voor je kat een radiatorhangmat die nog steviger of ook verstelbaar is, kijk dan eens naar de metalen katten radiatorhangmat van Designed by Lotte. Deze hangmatten hebben een bak met een metalen constructie, die weer met robuuste touwen aan de verwarming hangt. Bij de uiteinden van de touwen zit een verstelbaar gedeelte, waardoor de hangmat op verschillende radiatoren past, met een maximale breedte van 11 centimeter. In de bak ligt een mooi, zacht kussen. En daar is de kussenhoes van uitwasbaar. Aan alles is dus gedacht! Zo’n luxe radiatorhangmat is voor je kat comfortabel – en misstaat ook niet in je huis.

Nog meer slaapplaatsen voor je kat

Naast de radiatorhangmat voor je kat hebben we bij Welkoop nog meer slaapplaatsen. Wat dacht je van een veilig kattenhuis, een katteniglo gemaakt van vilt of een fluffy kattenmand? Zo heeft je kat of kitten niet alleen aan de radiator een plekje om neer te strijken, maar ook op andere plekken in huis.