Kattenmanden

Een fijn plekje voor je kat is belangrijk. Hier kan je kat lekker ontspannen en slapen. Met een fijne kattenmand, hangmat of kussen kun je zo’n fijn plekje creëren. Bij Welkoop heb je keuze uit verschillende verblijven voor je kat. Je kunt bijvoorbeeld een radiatorhangmat kiezen, zodat je kat kan genieten van de warmte van de radiator. Maar je kunt ook gaan voor een kruipzak, katteniglo of simpel kussen. Welkoop heeft verblijven en manden van de merken Beeztees en Curver in het assortiment.

Populaire manden: Radiatorhangmat | Beeztees kattenmand | Rieten kattenmand

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Een fijne kattenmand kopen

Het is een heerlijk gezicht: jouw kat, warm opgerold in zijn kattenmand. Met de juiste mand creëer je een fijne spot voor jouw harige vriendje. Ben je op zoek naar een poezenmand die er leuk uitziet én veel comfort heeft? Dan zijn er diverse mandjes en verblijven waar je uit kan kiezen.

Soorten kattenmanden

 Wanneer het over kattenmanden gaat zijn er allerlei soorten te onderscheiden. Van een rieten mand, tot een radiatorhangmat of juist een design model. Voor elke kat een fijne plek! We vertellen je graag over de beste opties voor jouw kat.

 • Radiatorhangmat
  Zoekt jouw kat graag de warmte op? Dan is een radiatorhangmat de ideale oplossing. Deze mat hang je eenvoudig over de verwarming, zodat jouw kat er lekker warm bij ligt in de koude wintermaanden. De radiatorhangmat van Beezteez is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kies je altijd een kattenverblijf die aansluit bij jouw interieur.

 • Rieten of design kattenmand
  Bij een strak interieur hoort natuurlijk ook een design kattenmand voor je kat. Kies voor een pluche mand als jouw kat graag zacht ligt. Heb jij een meer landelijk interieur, dan past daar natuurlijk een rieten kattenmand bij. Een rieten mandje straalt warmte uit en geeft comfort dankzij het zachte kussen dat erop ligt.

Curver of Beezteez kattenmand?

Een goed en comfortabel kattenverblijf is een echte must wanneer je een poes hebt rondlopen in huis. Maar kies je voor een van de vele varianten van de Beezteez collectie of ga je voor een Curver poezenmand?

Beezteez heeft een zeer breed assortiment kattenverblijven: van manden en ligkussens tot radiatorhangmatten. Dankzij de verschillende kleuren en varianten vind je eenvoudig een mooi katten relaxplekje dat bij jouw interieur past. Wat zijn de voordelen van een Beezteez mand?

 • Diverse varianten
 • Verschillende prijsklassen
 • Verkrijgbaar in allerlei kleuren

Curver heeft een minder breed assortiment, maar wat ze aanbieden is van goede kwaliteit en biedt duurzaam comfort voor jouw kat. De kattenmanden van Curver zijn voorzien van een zacht en comfortabel kussen. De voordelen?

 • Hoogwaardig materiaal
 • Comfortabel dankzij het kussen
 • Past in ieder interieur

Alles over katten

Bij Welkoop weten we alles over de verzorging van je kat. Van voeding tot speelgoed, we kunnen je er alles over vertellen op onze pagina over katten.