Droogvoer Kat

Met droogvoer zet je je kat een complete maaltijd voor. Deze brokken bevatten alles wat jouw viervoeter nodig heeft voor een goede gezondheid. Heb je een echte indoor of outdoor kat? Of kan de gezondheid wel wat ondersteuning gebruiken? Bij Welkoop vind je een ruim assortiment met goed droogvoer voor alle katten – ook die van jou. Zo hebben we van Royal Canin, Hill’s, Prins en Felix droogvoer, en ook van Smolke, IAMS, ONE, Whiskas en ons eigen merk Kenner.

Bekijk ook: Royal Canin Kattenvoer | Natvoer | Vers vlees

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kattenbrokken bij Welkoop

Naast natvoer en vers vlees, hebben we bij Welkoop goed kattenvoer dat droog is: brokjes dus. Voor je kitten, je volwassen kat of ouder wordende kat – in ons assortiment vind je droogvoer voor elke kat. Ook als je hem net even andere kattenbrokken voert: graanvrije brokken, glutenvrije brokken, hypoallergene brokken of brokken zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen of conserveermiddelen. Sommige soorten voer hebben we alleen online, andere kun je ook kopen in onze winkels.

Kattenvoer dat droog is heeft een lager vochtpercentage dan natvoer. Hierdoor kun je brokken langer bewaren. Natuurlijk bevat goed kattenvoer dat droog is net zo goed alles wat je kat nodig heeft. Zoals eiwitten, dierlijke vetten waaronder ook omega-3-vetzuren, vezels en natuurlijk vitamines, mineralen en antioxidanten.

Droogvoer voor je kat

Wil je je kat het beste droogvoer voor katten geven? Welke brokken dat precies zijn, is voor elke kat anders. Bij de keuze in droogvoer voor je kat kun je naar verschillende factoren kijken. De levensfase van je kat is een belangrijke. Maar ook hoe actief je kat is en hoe zijn gezondheid is, speelt mee. Natuurlijk kun je de voeding die je je kat geeft aanvullen met voedingssupplementen. Zit jouw kat lekker in zijn vel? Dan bevallen de brokjes die je geeft hem goed!

  • Voor elke levensfase is er een andere brok. Voor kittens, volwassen katten en oudere katten is ander droogvoer een goed idee. Zo heeft een kitten gebruikt veel energie om te groeien en heeft daarom kittenvoer nodig dat speciaal op deze groei is afgestemd.
  • De levensstijl van je poes kan ook meespelen in de keuze voor brokken. Is je viervoeter een indoor of outdoor kat? Een actieve kat die elke dag of nacht naar buiten gaat, verdoet meer energie dan een binnenkat die niets liever doet dan in huis relaxen.
  • Kan de gezondheid van je kat wat ondersteuning gebruiken? Dan kun je hem voer geven dat de extra’s bevat die je kat nodig heeft. Zo is er droog kattenvoer voor gesteriliseerde katten, voor katten met een huidprobleem, haarballen, overgevoeligheid, baasgruis, de neiging tot overgewicht en meer.
  • Is je kat een moeilijke eter en wil je graag brokken blijven voeren, probeer dan eens brokken die speciaal zijn ontwikkeld voor kieskeurige eters. Door de aantrekkelijke geur verleidt dit droogvoer misschien ook jouw kat zijn bakje leeg te eten.
  • Heb je een raskat? Royal Canin heeft als enige merk speciaal droogvoer voor kattenrassen als de Britse korthaar, Maine Coon, Perzische kat en Siamees.