Wandelschoenen

Wandelen wordt prettiger met de wandelschoenen van Grisport bij Welkoop. Wil je slenteren in de stad, lopen in het bos of wandelen in de bergen? Voor elke activiteit is een andere schoen geschikt. Sommige zolen slijten snel op asfalt/steen en zijn dus niet geschikt voor een dagje stad. Ook de schachthoogte verschilt. Hoge schachten zijn ideaal voor in de bergen, maar in de stad misschien wat overdreven. Bij Welkoop kun je goede stapschoenen in elke maat en voor elke activiteit krijgen. Meer weten? Lees ons advies voor wandelschoenen.

Populaire modellen: Wandelschoenen dames | Wandelschoenen heren | Grisport wandelschoenen

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De juiste wandelschoenen kopen

Goede schoenen zijn heel belangrijk. Er zijn veel verschillende soorten schoenen en dat is niet voor niets! Ongeacht waar je bent of waar je mee bezig bent, de juiste schoenen maken het verschil. Naast wandelschoenen hebben we bij Welkoop veel soorten schoenen voor bijvoorbeeld harde werkers en vissers. Over het ontwerp van al onze schoenen is goed nagedacht. Zo zijn de dikke zolen en hoge schacht van wandelschoenen gemaakt om veel grip te geven bij je wandeling in de natuur. Ga je wandelschoenen kopen? Dan kun je dus de schoenen volledig afstemmen op de ondergrond van het wandelgebied.

  • Wandelen in de bergen

Als je de bergen in gaat, is een wandelschoen met hoge schacht een goed idee. Je enkel verzwikken gebeurt niet zomaar als je deze stevige schoenen draagt!

  • Wandelen op vlak terrein

Als je die hoge schacht niet prettig vindt, dan zijn er ook lage wandelschoenen. Deze zijn meer geschikt voor wandelingen op vlak terrein.

  • Wandelen door weer en wind

Ben je niet vies van een beetje water, dan is het belangrijk om een zo waterdicht mogelijke schoen te kiezen. Omdat er zo veel keus is, zorgen we bij Welkoop dat alle eigenschappen van de schoenen op een rijtje staan. Zo kan je zelf het ultieme paar uitzoeken!

De beste wandelschoenen

De beste schoenen om mee te wandelen is voor iedereen anders. Geen enkele wandelaar is hetzelfde, daar hebben we ons aanbod dan ook op aangepast. Zo bieden we niet alleen lederen schoenen aan, maar ook van kunststof. Ook is kleur soms best belangrijk, of dat de schoen goed ademt. We hebben voor iedere wandelaar de juiste schoen in huis! Vergeet alleen niet om eerst een stukje op de schoenen te lopen, voordat je definitief vertrekt. Je weet pas zeker dat de schoenen écht bij je passen als je ze hebt geprobeerd. Als het ‘klikt’ dan kan je vele fijne kilometers tegemoet gaan!

Waar je ook heen gaat, de schoenen van Grisport maken de wandeling prettig. Stabiliteit en grip op verharde én onverharde wegen. Door het gebruik van leer en rubber zijn de schoenen waterdicht en gaan ze lange tijd mee. Toch zijn de schoenen licht in gewicht. Daarom lopen ze lekker en kan je langer door wandelen zonder vermoeide benen.