Kerstdecoratie

Met de juiste decoratie en verlichting creëer je super snel een kerstsfeer in jouw huis. Dat kan met originele kerstballen met LED verlichting erin, een stolp met een kerstlandschap, een kleine kerstboom voor op tafel en slingers voor in de kerstboom bijvoorbeeld. De kerstdecoratie en verlichting zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau!

Bekijk ook: Kerstverlichting | Kunstkerstbomen | Kerst artikelen

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kerstdecoratie kopen

Als je de mooiste Kerstboom van het terrein hebt uitgezocht en je nieuwe trots in de kamer staat, dan wordt het tijd om te gaan versieren. Van Kerstslinger tot Kerstengel, je kunt helemaal losgaan. Het is jouw boom en je kunt hem helemaal naar je eigen smaak versieren. Daarvoor hebben we bij Welkoop de beste versiertrucs;

  • Verlichting
    Het is een prachtig gezicht, een Kerstboom vol met lichtjes. Vooral in de avondschemering zorgt het voor een gezellig hoekje in de kamer. Bij Welkoop hebben we een groot aantal kleurrijke of witte lichtjes voor in de boom. Energiezuinig en veilig, dat is wel een fijn gevoel. Je kunt dus urenlang genieten en het meeste maken van die heerlijke tijd van het jaar. Of je ze nu in de boom hangt of in het raam, of zelfs buiten!
  • Decoratie
    Als je boom eenmaal mooi verlicht is, dan kan je starten met het versieren. Ga je voor een zilveren of een gouden boom? Of geef je de voorkeur aan kleur? Van slingers tot engelenhaar en van ballen tot piek; we hebben bij Welkoop alles voor je boom en je huiskamer. Voor alle kerstdecoratie kun je bij ons terecht.

Anders versieren

Soms wil je liever geen echte Kerstboom. Naalden in je huis, misschien ben je zelfs allergisch! Dan is een kunstboom wel heel handig. Je bergt de boom gewoon weer op als Kerst voorbij is. De kunstkerstbomen van Welkoop zien er realistisch uit en zijn eenvoudig in gebruik. Ook zijn ze lichtgewicht en hebben ze een eigen standaard! Je kunt ook kiezen voor Fairybell, dan heb je allemaal lichtjes in de vorm van een Kerstboom. Of het nu binnen is of buiten, zelfs helemaal zonder boom!

We hebben bij Welkoop van alles voor de mooiste tijd van het jaar. Bekijk onze pagina over Kerst!