Kerst

Kerst maak je knus met Welkoop. Of je nu een kerstboom zoekt of je hele huis gaat hullen in kerstverlichting – je kunt bij Welkoop voor deze kerst alle artikelen kopen om het gezellig te maken. Van kerstbomen tot kerstverlichting tot kerstdecoratie. Zo hebben we lichtjes in alle soorten en maten. Van twinkelende batterijverlichting voor binnen en buiten tot winterse ijspegelverlichting. En wat dacht je van een lichtjesboom in de tuin? Of een kunstboom in huis die wel bevroren lijkt? Welke kerstartikelen jij ook gaat kopen om alles mee te versieren – je gaat de feestdagen knus tegemoet.

Bekijk ook: Kerstverlichtingen | Kunstkerstbomen | Kerstdecoratie

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kerst met piekfijne artikelen van Welkoop

Kerstbomen, kerstverlichting en kerstdecoratie – bij Welkoop kun je voor kerst alle spullen kopen die je op het oog hebt. Je maakt kerst met deze artikelen helemaal gezellig! De bomen en lichtsnoeren eerst in het echt zien? Kom dan naar een Welkoop bij jou in de buurt, want in de aanloop naar kerst hebben we alle producten in onze winkels uitgestald. Zit je meteen in de kerstsferen. Natuurlijk kun je onze kerstartikelen ook online kopen.

  • Kerstbomen

Wie kerst zegt, zegt kerstboom. Bij Welkoop kun je daarom een piekfijne kunstboom kopen. We hebben kunstkerstbomen in alle maten. Van minibomen die niet groter zijn dan één meter, tot grote exemplaren die bijna tot je plafond pieken. Ga jij voor de charme van een echte kerstboom, dan hebben we kerstboomstandaarden om je boom zonder kluit stevig neer te zetten. De standaarden van Elho en Krinner zijn uitgerust met een waterreservoir die de boom meteen van water voorziet. Zo houd je je kerstboom langer mooi. Boom paraat om op te tuigen? Bij Welkoop hebben we voor je kerstboom wondermooie accessoires zoals slingers en lichtsnoeren met geelwitte of witte lampjes.

  • Kerstverlichting

De decembermaand donker? Niet met stralende lichtjes. Bij Welkoop vind je kerstverlichting voor binnen en buiten. We hebben kerstboomverlichting voor in de kerstboom. En wat dacht je van een feeërieke sfeer met een Fairybell® in je tuin? Deze kerstverlichting zie je overdag niet: pas als het donker is en je de verlichting aandoet, vormen de talloze lampjes een kerstboom. Natuurlijk creëer je ook een mooie kerstsfeer met een lichtsnoer dat je in een boom of struik hangt. Kijk bijvoorbeeld eens naar clusterverlichting. Of hang ijspegelverlichting aan je huis, de overkapping, schuur of balkon.

  • Kerstdecoratie

Je kerst maak je met accessoires helemaal perfect. Kerstdecoratie geven net dat beetje extra sfeer. Zo zorgen volle guirlandes voor extra glans. Maar misschien vind je je boom na het versieren nog niet helemaal af. Neem de onderkant van je kerstboom. Die emmer met grond of kerstboomstandaard is toch een beetje een domper. Je hoeft er niet tegenaan te kijken deze kerst met slimme artikelen zoals een kerstboomkraag. Deze decoratieve kraag zet je om de stam van je boom heen, en het probleem is in één keer opgelost. De natuurlijke uitstraling van de kraag maakt het plaatje van je kerstboom piekfijn.