Verlichting

Terwijl je in een fijne tuinstoel de temperatuur voelt dalen, wordt het schemerachtig. De zon is onder. Een mooie dag is weer voorbij! Wat jammer dat je tuin dan in duisternis gehuld wordt. Daar kan je toch wel meer van genieten? Nou en of! Hang wat lampen in je tuin of aan je balkon. Dan hoef je voor de gezelligheid en het licht niet meer naar binnen toe. Jij hebt een gezellige tuin waar je tot in de kleine uurtjes graag wil zijn.

Bekijk ook: Solar tuinverlichting | Kaarsen & Fakkels | Tuindecoratie

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Tuinlampen kopen

Tuinverlichting is leuk en duurzaam! De tuinlampen bij Welkoop werken met LED-verlichting en zijn daarom heel zuinig. Daar komt nog eens bij dat de meeste tuinverlichting op zonne-energie werkt. Deze solar tuinverlichting laadt zichzelf op in de zon en gaat vanzelf branden als de zon onder is. Je hebt eigenlijk geen omkijken meer naar de lampjes. De LED tuinverlichting kan ook heel lang blijven hangen. De lampjes gaan vele duizenden branduren mee.

Wist je dat tuinverlichting nog meer oplevert in je tuin? Het hangt of staat niet alleen voor de sier. We vertellen je graag wat tuinverlichting je nog meer te bieden heeft:

  • Langer genieten
    We zeiden het al eerder, je kunt met wat lampjes in de tuin lekker lang blijven zitten. Als de zon onder is, hoeft het feestje toch niet voorbij te zijn? Verspreid wat lampjes door de tuin en zie ze vanzelf aanspringen als het donker wordt. Pak er gerust nog een lekker drankje bij. Nu hopen dat het niet te koud wordt.

  • Bekijk je tuin in het donker
    Heel logisch natuurlijk, maar verlichting in je tuin betekent ook dat jij langer van je tuin kunt genieten! Het is een knus gezicht, ook als je toch besluit binnen te blijven. Wie weet zie je wel een egeltje voorbij scharrelen in de schemering. Of wil je kijken wat je kat uitspookt in de tuin ’s avonds.

  • Een veilig gevoel
    Bang zijn voor het donker is echt geen pretje. Dat kan je gewoon oplossen met een nachtlampje! Installeer een buitenlamp, hang wat tuinverlichting aan je schutting en voilà. Weg is het donker! Voelt toch fijn en het maakt inbreken veel moeilijker. We raden wel aan dat je de deur gewoon afsluit, ondanks de verlichting in je tuin.

Alles voor in je tuin
Je kunt het buiten zo gezellig maken. Niet alleen maar met lampjes in de tuin. Je kunt het ook romantisch maken met een mooie kaars of fakkel in de tuin. Maak je tuin steeds gezelliger. We hebben allerlei soorten decoratie voor in de tuin.