Tuindecoratie

Je kunt je tuin aankleden met meer dan alleen bloemen en planten. Zeker als natuurliefhebber is dat een must! Dat hoeft niet te bij de kabouter in het gras te blijven. Als je bijvoorbeeld wil weten hoe het weer buiten is, dan kan je een thermometer of weerstation neerzetten. Hoeveel regen is er eigenlijk vannacht gevallen? Dat zie je makkelijk met behulp van een regenmeter. En je kunt op je weer-app kijken of het korte broekenweer is, maar een thermometer in de tuin is een stuk betrouwbaarder.


Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Tuindecoratie kopen

Hoe zorg je dat de vogels je tuin weten te vinden? Hoe vind je in het donker je weg nog door de tuin? Tuindecoratie kan meer toevoegen aan je tuin dan je denkt. Bij Welkoop hebben we niet alleen tuindecoratie voor de sier, maar ook voor jouw gemak. Hier kun je bijvoorbeeld uit kiezen:

 • Tuinverlichting
  Een veilig gevoel, langer kunnen genieten in je tuin en een mooi gezicht als je binnen zit. Dat levert je nieuwe tuinverlichting op. Bij Welkoop hebben we een aantal soorten tuinlampen die energiezuinig zijn, maar toch veel licht geven. Wist je dat de meeste lampen op zonne-energie werken? Dat is nog eens makkelijk.

 • Voederhuis
  Kwetterende en fluitende vogeltjes in de tuin, dat is toch leuk. Als je graag naar de koolmeesjes, merels en roodborstjes luistert, dan is een voederhuis perfect voor jouw tuin. Het kleine dak op het voederhuis zorgt dat grotere vogels er niet in kunnen komen. Ook zorgt het dakje dat het voer droogt blijft. Zo loopt de maaltijd van je vogeltjes niet in de soep.

 • Weerstation, thermometer, regenmeter
  Ga je liever van je eigen meetinstrumenten uit, in plaats van de weersvoorspelling? Dat snappen we heel goed. Koop een thermometer, dan weet je altijd zeker wat de buitentemperatuur is. Zo weet je al tijdens het ontbijt of je de ruiten moet krabben, of juist je trui thuis kan laten. En hoe kom je erachter of je de tuin moet sproeien? Met behulp van je nieuwe regenmeter natuurlijk.

 • Dierenbeelden
  Wil je graag wat scharrelende kippen en kuikens in de tuin? Het liefst wel een soort kip die weinig zorg vraagt? Die hebben we voor je. Bij Welkoop hebben we allerlei soorten dierenbeelden waarmee je de tuin kunt opvrolijken. Zo ook de kippen en kuikens! Helaas weinig kans op verse eitjes.

 • Tuinkaarsen en fakkels
  Wil je een knus gevoel hebben in je tuin? Steek dan een romantisch kaarsje aan. Bij Welkoop hebben we gesloten kaarsen, waxinelichtjes en fakkels. Misschien ook wel handig om gelijk citronella kaarsen in te slaan als je de eerste muggen hebt gezien. Dan word je ondanks het kaarslicht niet helemaal lek geprikt.


Tuindecoratie online
Wat je ook in de tuin wil zetten, Welkoop heeft het voor je in huis. Het houdt namelijk niet op bij tuindecoratie. Wat dacht van je van een terrasverwarmer bijvoorbeeld, of een nieuw speeltoestel voor de kinderen? En genieten in je tuin doe je pas echt op een comfortabele tuinstoel of tuinbank. Kortom: er is genoeg te kiezen. Bekijk eens onze pagina over genieten in de tuin.