Veegmachines

Met een veegmachine wordt het vegen van je oprit, tuinpaden, terras of trottoirs een gemakkelijke klus. Je maakt de omgeving rondom je huis moeiteloos en snel vrij van bladeren, sneeuw en ander vuil. Bij Welkoop ben je aan het juiste adres voor deze veegklussen; in onze winkel kun je een professionele veegmachine kopen met handige accessoires zoals een opvangbak of sneeuwschuif. Welkoop heeft de veegmachines van het merk STIGA in het assortiment.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Veegmachine kopen bij Welkoop

Bij Welkoop verkopen we de veegmachines van STIGA, een merk dat grasmaaiers en gemotoriseerd tuingereedschap maakt. Zo vind je in onze winkel de Stiga SWS800G veegmachine en de Stiga SWS600G veegmachine. Het verschil tussen deze twee vegers zit hem in de werkbreedte: de Stiga SWS600G heeft als ‘kleine’ veegmachine een borstel van zestig centimeter breed, de Stiga SWS800G heeft een bredere borstel van 80 centimeter breed. 

Op welke van deze twee veegmachines voor buiten je je keuze ook laat vallen, je bent er sowieso van verzekerd dat je een robuuste, wendbare, professionele veegmachine aanschaft. Hieronder lichten we een paar functionaliteiten van deze veegmachines uit.

  • Comfortabele bediening

Op het bedieningspaneel van de STIGA veegmachines voor buiten vind je twee hendels: voor het verstellen van de borstel en voor het schakelen naar een van de acht versnellingen.

  • Moeiteloos op eigen tempo vegen

De STIGA veegmachine heeft een krachtige benzinemotor en is zelfrijdend; de machine doet het werk – jij hoeft hem alleen maar te bedienen. Je hebt de keuze uit zes versnellingen vooruit en twee versnellingen achteruit. 

  • Controle over de borstel

De borstel stel je helemaal naar wens in. Je hebt de keuze uit drie horizontale standen: 15° naar links, 0° en 15° naar rechts. Kies je voor 0°, dan veeg je recht vooruit. In combinatie met een opvangbak is dit handig. Maar veeg je zonder opvangbak, dan kun je de borstel naar links of rechts instellen; op deze manier veegt de machine sneeuw, bladeren of grasafval naar één richting. Ook kun je de borstelhoogte naar omhoog of omlaag aanpassen. 

  • Het hele jaar rond te gebruiken

De STIGA veegmachines kun je combineren met diverse onderdelen en accessoires. Dankzij deze veelzijdigheid kun je de veegmachine het hele jaar rond gebruiken. Zo hebben we bij Welkoop de bijbehorende sneeuwschuiven en opvangbakken. Een opvangbak is makkelijk te monteren en vangt het bladafval, maaisel of ander vuil op. Je kunt de veegmachine dus in alle seizoenen gebruiken: in de lente voor het zomerklaar maken van de tuin (bijvoorbeeld het aanvegen van de paden, terrassen en stoepen), in de zomer voor het opvegen van maaisel, in de herfst voor het opvegen van bladeren en in de winter voor het wegschuiven van sneeuw. 

Meer van STIGA voor je tuin

 Bij Welkoop verkopen we nog meer tuinmachines van het merk STIGA. Zoals accu-grasmaaiers, benzinemaaiers, handmaaiers, bosmaaiers, verticuteermachines, elektrische heggenscharen, benzine kettingzagen en accu heggenscharen. Ga je met tuinmachines als deze aan de slag, rust jezelf dan uit met de nodige persoonlijke bescherming zoals een bril, gehoorkap en stevige werkschoenen.