Tuinmachines

Het onderhouden van een tuin vergt veel tijd en inspanning, vooral bij een grote tuin. Maak dit werk een stuk gemakkelijker en gebruik een tuinmachine. Pak in plaats van een bezem een bladblazer en knip de haag weer strak met een elektrische heggenschaar. Zo besteed je minder tijd aan het onderhouden van je tuin en besteed je deze tijd aan het genieten ervan. Welkoop heeft een divers aanbod in tuinmachines zodat jij voor elke klus het juiste tuingereedschap vindt. Zo is er tuingereedschap van de merken WOLF-Garten, Stiga, McCulloch en STIHL. Vanaf €40,- bezorgen we dit geheel gratis bij je thuis. Welkoop weet wat te doen.

Bekijk ook Hakselaars | Strooiwagens | Kettingzagen

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Verschillende soorten tuinmachines

Elke tuin heeft ander gereedschap nodig. Het is belangrijk dat jij precies weet wat je nodig hebt voor welke klus. Of je nou een ervaren tuinier bent of pas net begint, Welkoop is er voor iedereen. 

Bladblazers

Met een bladblazer is jouw tuin binnen no time schoon. Wist je dat de meeste bladblazers niet alleen bladeren wegblazen? Veel bladblazers beschikken ook over een optie om bladeren op te zuigen en te versnipperen. Kies daarbuiten voor een bladblazer met accu of benzinemotor zodat je altijd gemakkelijk door kunt blijven blazen.

Grasmaaiers

Je hebt grasmaaiers in veel verschillende soorten en maten. Bekijk eerst hoe groot jouw tuin is voor je een grasmaaier aanschaft. Bij een kleiner gazon is een handmaaier voldoende. Heb je een groot grasveld? Ga dan voor een accu grasmaaier. Deze maaien in stilte en stoten geen gassen uit. Zo zorg je niet alleen goed voor je grasveld maar ook voor het milieu.

Hogedrukreinigers

Elke tuin heeft er wel eens last van: groene aanslag. Dit komt vaak voor op tegels, vlonders en tuinmeubels. Om snel van deze aanslag af te komen is een hogedrukreiniger onmisbaar. Let hierbij goed op de waterdruk en de wateropbrengst. Is het vuil erg hardnekkig? Zorg dan voor een hoge waterdruk. 

Heggenscharen

Als je indruk wil maken op je buren met een strakke heg, is een heggenschaar zeker geen overbodige luxe. Ga voor extra gemak voor een heggenschaar met een dubbelzijdig mes. Zo wordt je heg in elke richting direct gesnoeid, wel zo makkelijk. 

Een tuinmachine kopen bij Welkoop

Er zijn nog veel meer verschillende soorten tuinmachines die jouw dagje tuinieren een stuk aangenamer maken. Weet je nog niet zeker welk type tuinmachine het meest geschikt is voor jou? Kom dan langs in een van onze vele winkels voor advies van één van onze experts.