Hogedrukreinigers

Je ziet er misschien al een tijdje tegenop. Groene aanslag, vuil, of mos. Van je tuin tot je huis en misschien zelfs op je auto. Daar heb je een hogedrukreiniger voor nodig! Een hogedrukreiniger geeft grote schoonmaakkracht met behulp van water. Je hebt er alleen nog elektriciteit voor nodig. Met de hogedrukreinigers die Welkoop op voorraad heeft, krijg je alles in een handomdraai weer schoon. Je kunt kiezen tussen de sterke merken STIHL en EUROM, waarbij je ook keuze hebt in pompdruk, waterverbruik en waarvoor je hem gaat inzetten.

Bekijk ook: Terrasreinigers | STIHL Hogedrukreinigers

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hogedrukreiniger kopen

Je kunt je nieuwe hogedrukreiniger of hogedrukspuit voor van alles gebruiken. Of het nu de tegels in je tuin zijn, de groene aanslag op de buitenwand of vuil op je gevel. Maar wist je dat er allerlei opzetstukken zijn, die de hogedrukreiniger een heel veelzijdig product maken? We benoemen graag waar de hogedrukspuiten van STIHL en EUROM het beste tot hun recht komen.

  • De terrasreiniger
    Na een tijd vol regen, sneeuw en brandende zon zal je tuin er misschien wat minder fris bij liggen. Wat blaadjes hier en daar en misschien zelfs mos. Daar mag de spreekwoordelijke bezem wel eens doorheen! Met een hogedrukspuit fris je het hele terras in een oogwenk op. Het verschil zal wel even wennen zijn daarna. Omdat vuil op tegels vaak nogal opspat, raden we aan om een krachtige terrasreiniger te gebruiken met een bijpassend onderdeel voor vloeren en tegels. Daarmee kan je heel plaatselijk en zonder waterballet je hele terras reinigen.
  • De allesreiniger
    Als het écht vuil is en je langere tijd moet boenen, dan heb je serieuze kracht nodig. Wie het zwaardere poetswerk altijd de baas wil zijn, kan het beste een professionele hogedrukreiniger kopen. Dit model bevat bijvoorbeeld ook 10 meter slang, zodat je alle kanten op kunt. Met een druk van 100 bar en 12 liter per minuut, weet je zeker dat zelfs het hardnekkigste vuil kansloos is!
  • De autoreiniger
    Het is fijn om schoonmaakkracht te hebben als je avontuurlijk bent ingesteld met bijvoorbeeld de auto, motor of fiets. Zand, modder of bijvoorbeeld zout wegkrijgen is nog niet zo eenvoudig! Zeker zonder te krassen, dat is nog wel een uitdaging. Door een hogedrukreiniger te gebruiken, weet je zeker dat alle hoekjes en gaatjes schoon worden en dat je daarna met een autowasborstel of reinigingsbezem lekker kunt schrobben. Krasvrij, maar toch supergrondig.

De voordelen van een hogedrukspuit
Waar je voorheen misschien vuil, mos of onkruid verwijderde met chemische middelen, kan je dat ook milieubewust doen met de kracht van water. Er lekken geen chemicaliën meer in de grond en je kunt met een hogedrukreiniger ook nog een boel meer schoonmaken. Ook geef je tegelijk je tuin water, dat is een mooie bijkomstigheid. Wat er ook schoongemaakt moet worden, het wordt tijd dat je investeert in een hogedrukreiniger. Dat voel je aan je toch aan je water?

Heb je de nieuwe aanwinst in huis, maar voel je toch een wat hoge werkdruk? Lees dan onze pagina over het reinigen van je terras, waarin we uitleg geven over het gebruik van je hogedrukreiniger.