Hondenkussens

Een zacht ligkussen is heerlijk voor je hond en onderhoudsvriendelijk voor jou. Je hond heeft een lekker plekje voor zichzelf om op te slapen en rusten. Jij kunt dat plekje makkelijk meenemen en wassen. Bij Welkoop heb je kussens in alle maten en kleuren voor alle soorten honden. De hondenkussens van Welkoop zijn gemaakt van verschillende materialen en bijvoorbeeld van het merk Beeztees of Dog Gone Smart. 

Bekijk ook: Grote hondenkussens | Beeztees hondenkussens | Grijze hondenkussens

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hondenkussen kopen

Je trouwe viervoeter kan na een dag druk spelen en rennen wel een plekje gebruiken om uit te hijgen. Als je hond een echte rouwdouwer is, dan is het niet zo fijn als ze direct op je bed springen. Misschien wil je ze wel helemaal niet bij je op bed hebben! Heel begrijpelijk, maar je gunt ze toch ook wel een fijne plek. Een hondenkussen is een soort minibed voor je beste vriend. We hebben bij Welkoop diverse hondenkussens en andere opties voor je hond om lekker op neer te ploffen na een lange dag:

  • Verkoelingsmat
    Op de heetste dagen van het jaar sta je zelf waarschijnlijk te puffen. Je hond vast ook! Afkoelen is een uitdaging, maar jij kunt daarbij helpen. Zo is een verkoelingsmat een goede uitkomst. Deze kan je zelf in de koeling leggen om daarna onder het hondenkussen te leggen of gewoon op de vloer leggen zonder koeling. Deze matten onttrekken warmte en liggen toch wat lekkerder dan een harde vloer. Op het heetst van de dag zou je er bijna zelf op gaan liggen.

Bij Welkoop weten we alles over honden. Naast het kiezen voor een hondenkussen kunnen we je ook helpen bij verzorging, spelen en voeding. We hebben alles voor je trouwe viervoeter hier verzameld.