Hondenkussens

Naast smullen, spelen en wandelen, heeft elke hond nog meer belangrijke zaken te doen: liggen, luieren, slapen, dromen – uitrusten. Met een hondenkussen geef je je hond een plek waar hij dit kostelijk kan doen. Iets wat iedere hond verdient! Bij Welkoop vind je hondenkussens voor alle honden: we hebben ze in verschillende soorten en maten. De meeste hondenkussens zijn heel onderhoudsvriendelijk: de hoezen kun je afritsen en wassen. En ze zijn er in allerlei kleuren, dus die nieuwe ligplek staat straks ook nog eens goed in je huis. Je hond blij en jij blij.

Bekijk ook: Grote hondenkussens | Beeztees hondenkussens | Grijze hondenkussens

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hondenkussen kopen

Een hondenkussen hoort bij de huisvesting van je hond. Je geeft je harige maatje er een eigen plekje mee in huis. En nog belangrijker: een comfortabele plek om te liggen. Een goed kussen voor je hond helpt stijfheid en doorligplekken voorkomen. Want ga maar na, zelf worden we ook gebroken wakker na een nacht slapen op een te hard of te zacht matras.

Een hondenkussen kun je los ergens neerleggen. In de woonkamer, de keuken, de hal, de slaapkamer – daar waar je hond graag ligt. Handig is dat jij het kussen makkelijk kunt verplaatsen en meenemen. Ook zijn er hondenkussens die precies in de hondenmand of hondenbench passen.

Het ideale hondenkussen bij Welkoop

Welkoop heeft hondenkussens in allerlei soorten, maten en kleuren. De keuze is letterlijk reuze. En dat is maar goed ook, want niet elk kussen is voor je hond geschikt; elke hond heeft weer andere voorkeuren. De ene viervoeter heeft het snel warm en ligt graag op een stevig kussen van een koele stof of canvas. De andere hond houdt van knus en ligt graag op een zacht hondenkussen van teddystof of wol. Springt jouw hond bij elke kans die hij krijgt in het water, dan kan een hondenkussen van een waterafstotende stof wel heel praktisch zijn. En is jouw hond een zwaargewicht of al wat ouder, dan kan een orthopedisch hondenkussen het beste zijn wat je je hond maar kan geven.

Je trouwe viervoeter kan na een dag druk spelen en rennen wel een plekje gebruiken om uit te hijgen. Als je hond een echte rouwdouwer is, dan is het niet zo fijn als ze direct op je bed springen. Misschien wil je ze wel helemaal niet bij je op bed hebben! Heel begrijpelijk, maar je gunt ze toch ook wel een fijne plek. Een hondenkussen is een soort minibed voor je beste vriend. We hebben bij Welkoop diverse hondenkussens en andere opties voor je hond om lekker op neer te ploffen na een lange dag:

  • Verkoelingsmat
    Op de heetste dagen van het jaar sta je zelf waarschijnlijk te puffen. Je hond vast ook! Afkoelen is een uitdaging, maar jij kunt daarbij helpen. Zo is een verkoelingsmat een goede uitkomst. Deze kan je zelf in de koeling leggen om daarna onder het hondenkussen te leggen of gewoon op de vloer leggen zonder koeling. Deze matten onttrekken warmte en liggen toch wat lekkerder dan een harde vloer. Op het heetst van de dag zou je er bijna zelf op gaan liggen.


  • Groot hondenkussen

Ligt je viervoeter graag op de bank? Met een groot hondenkussen, is de kans groot dat dát straks verleden tijd is. Een hondenkussen van groot formaat is comfortabel en vind je bij Welkoop in verschillende prijscategorieën. Zo kun je gaan voor een Beeztees hondenkussen dat groot en zacht is, maar toch heel betaalbaar. Goedkope hondenkussens hebben vaak een buitenhoes die wasbaar is, net als de duurdere exemplaren. Kijk je niet naar budget, maar juist naar de uitstraling? De hondenkussens zijn er in verschillende kleuren en prints. Je kunt dus een kussen kiezen dat je hond fijn vindt liggen en jij goed vindt staan in je huis.

  • Benchkussen

Met een hondenkussen maak je de bench een stuk comfortabeler. Bij Welkoop vind je rechthoekige hondenkussens die groot genoeg zijn voor elke bench – wat de afmetingen daarvan ook zijn. Op zo’n goed passend benchkussen kan je hond heerlijk wegsoezen, spelen en kluiven.

Houdt je hond juist van een iets stevigere ondergrond? Kijk dan eens naar onze hondendekens. Sommige exemplaren zijn iets opgevuld en liggen alsnog zacht. Kruipt je hond het liefst weg in een holletje? Dan is een zachte hondenmand die precies in de bench past, misschien een goed idee.

  • Orthopedisch hondenkussen

Je hond wil je misschien niet op bed hebben, maar tegelijkertijd gun je je harige maatje wel een comfortabele nachtrust. Met een groot, orthopedisch hondenkussen zit dat wel goed. Deze kussens komen het dichtste in de buurt van een matras – je haalt er een soort mini-bed mee in huis. Orthopedische hondenkussens hebben een gedeeltelijke vulling van traagschuim (memory foam). De eigenschap van dit materiaal is dat het zich aan het lichaam van de hond aanpast, en dus drukpunten vermindert. Gaat je hond verliggen, dan keert het kussen langzaam weer in zijn oorspronkelijk vorm terug. Je hond heeft dus altijd goede steun. En je hoeft het hondenkussen nooit op te schudden.

Bij Welkoop weten we alles over honden en geven we graag advies over deze trouwe huisdieren. Naast het kiezen voor een hondenkussen, kunnen we je ook helpen bij verzorging, spelen en voeding. Alles voor je lieve viervoeter vind je hier.