Hondenmanden

Een eigen plekje voor je hond is belangrijk. Hier vindt je hond rust en voelt je hond zich veilig. Een eigen plekje kun je creëren door een hondenmand of ander verblijf aan te schaffen. Een mand, bench of kussen moet afgestemd zijn op de grootte van je hond. Een te kleine plek ligt niet lekker, een te grote plek voelt niet veilig. Een bench is daarnaast handig als je een puppy hebt. Je kunt de bench ’s nachts dichtdoen, zodat je puppy niet op avontuur gaat en spullen kapotmaakt.

Bekijk ook: Hondenkussens | Hondendekens | Hondenmand hout

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hondenmand kopen

Een goede nachtrust doet je goed. Het is voor je hond niet anders. Na een dag druk spelen, kwispelen, rennen en bedelen moet er uitgerust worden. Als je niet wil dat je hond bij je in bed kruipt, dan is een hondenmand een goed idee. Het is sowieso fijn om een veilige plek voor je viervoeter in te richten. Een mooie mand is de plek waar hij of zij altijd neer kan ploffen na een lange dag. Wel zo lekker! Wist je dat we nog meer opties voor je hond hebben? Je kunt bijvoorbeeld ook voor wat anders kiezen:

 • Ligkussen
  Wil je iets dat minder ruimte inneemt of zorgen dat je hond gezellig op de bank komt liggen? Dan is een ligkussen handig. Een plekje voor je hond, die je makkelijk op veel plaatsen kunt inrichten.
 • Deken
  Het is soms goed als je hond een wat hardere ondergrond heeft. Beter voor de rug, zeker als je een grote hond hebt! Is het koud, dan kan je je hond warm toedekken met een deken. Slaapt ook wel zo lekker.
 • Verkoelingsmat
  Het is met de warme dagen flink puffen geblazen. Voor je hond ook; al dat gehijg is ook maar om af te koelen! Gelukkig kan je daar een handje bij helpen. Een verkoelingsmat kan je gekoeld uit de ijskast neerleggen, of gewoon op de koude vloer plaatsen. Deze matten onttrekken warmte en liggen toch wat lekkerder dan een harde vloer. Je zou er bijna zelf op gaan liggen in de hitte.
 • Bench
  Een eigen plekje kan je al van pup af aan aanleren met behulp van een bench. Handig om je hond in te vervoeren, veilig bovendien! Benches zijn perfect te combineren met een ligkussen, deken of hondenmand. In een druk huis is een bench de perfecte plek voor je hond om zich even terug te trekken.

Bij Welkoop weten we alles over honden. Naast het kiezen voor een hondenmand kunnen we je ook helpen bij verzorging, spelen en voeding. We hebben alles voor je trouwe viervoeter hier verzameld.