Gourmet logo

Gourmet

Ultieme luxe, dat is wat jouw kat verdient. En dat is wat je hem voorschotelt met het kattenvoer van Gourmet Gold. Kwaliteitsvolle ingrediënten in smakelijke recepten vormen een dagelijkse traktatie voor jouw zo geliefde pluizige huisgenootje. Met Gourmet schotel je je kat een vijf-sterrenmaaltijd voor. Elke dag opnieuw!

Gourmet Gold kattenvoer maakt van elke maaltijd een kattenverwennerij

Variatie geeft het leven smaak, zeggen de kattenliefhebbers van Gourmet Gold – onderdeel van het wereldwijde dierenvoerconcern Purina.

Dat proeft je kat terug in het luxueuze Gourmet Gold kattenvoer. Het is de chefs bij Gourmet Gold dan ook niet snel te gek: van heuse kattenbouillons met echte stukjes vis en filets in fijne saus tot luchtige mousses van niertjes of konijn.

Wat het kattenvoer van Gourmet zo speciaal maakt, zijn niet alleen de superieure ingrediënten of verrassende recepten. Het is de grote zorg waarmee de chefs het hebben bereid én het feit dat de kattenmaaltijden geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen bevatten. 

Bij Welkoop vind je van Gourmet Gold dit kattenvoer voor volwassen katten:

  • Gourmet Gold mousse
  • Gourmet Gold volledig natvoer
  • Gourmet Gold multipacks
Gourmet Gold kattenvoer

Dagelijks een culinair festijn

De verfijnde kat geniet graag elke dag van andere gerechten. Sommige fijnproevers gaan zelfs zó ver, dat ze weigeren om kattenbrokjes te eten als het niet naar hun zin is – de nachtmerrie van menig kattenbaasje.

De uitgebreide lijn van volledig natvoer voor volwassen katten van Gourmet helpt je!

Het merk focust op een ultieme smaaksensatie; het voer van Gourmet zal je kat niet kunnen weerstaan. Dus is jouw kat een kritische eter, geef hem dan eens Gourmet Gold kattenvoer en je zult zien dat hij zijn voerbak met liefde schoonlikt! 

Gourmet is volledig kattenvoer voor volwassen katten. Het is niet geschikt voor kittens en senioren. Het is wel geschikt voor dragende of zogende poezen. Meer lezen over welk voer je je kat geeft? Lees ons advies: alles over kattenvoeding.

Gourmet kattenbrokjes
Blikje gourmet kattenvoer

Makkelijke blikjes

Een blikje Gourmet weegt 85 gram. Precies de juiste hoeveelheid voor een smakelijke maaltijd voor een volwassen kat. Dat is nog eens makkelijk doseren en serveren!

Ook heb je hiermee geen last van halfvolle blikjes kattenvoer in de koelkast. Gourmet Gold is verkrijgbaar in handige grootverpakkingen van 12 blikjes.

Fijne hapjes, noemen ze dat bij Gourmet. Om je kat elke dag een nieuwe smaakbeleving te gunnen, zitten er in zo’n multipack maar liefst vier verschillende smaken! Denk aan kip, rund en tonijn. Maar ook aan verfijnde combinaties, zoals vis en spinazie, kalkoen en eend en natuurlijk zalm.

Je kunt voor de multipacks van Gourmet kattenvoer kiezen uit mousse of malse brokjes overgoten met rijke saus. 

Mousse
Al jarenlang is de mousse favoriet van veel katten: het is licht, luchtig en fluweelzacht. Gemaakt van de beste kip, zalm of rund, en zelfs van niertjes. Echte verwennerij! Wil je je kat iets heel bijzonders voorschotelen? Kijk dan eens naar de nieuwe lijn: Hartig Torentje. Dat zijn speciale gerechtjes van vlees, vis en groente die worden gepresenteerd als een mals torentje met een vleugje saus voor een geheel nieuwe smaakbeleving. 

Wist je dat? De vis die Gourmet verwerkt in het kattenvoer is altijd duurzaam gevangen en afkomstig van een MSC-gecertificeerde visserij.

Hoeveel blikjes op een dag?

Een gemiddelde kat van vier kilo mag drie tot vier blikjes Gourmet van 85 gram per dag, verdeeld over in elk geval twee maaltijden. Dragende en zogende poezen mag je zoveel geven als ze nodig hebben. Zorg ook altijd voor voldoende vers en schoon drinkwater.