WHISKAS®

WHISKAS® is misschien wel het bekendste merk als het aankomt op kattenvoer – wereldwijd! Leuk weetje: ‘Whiskas’ is afgeleid van het Engelse woord ‘whiskers’, wat snorharen betekent! De brokken, het natvoer en de snacks van dit merk geven je kat in elke levensfase precies wat die nodig heeft. En katten vinden het voer ook nog eens heerlijk smaken. Zo zijn de WHISKAS® droge brokken niet zomaar droge brokken: ze zijn onweerstaanbaar gevuld!

WHISKAS®

Je kat zal aan zijn snorharen aanvoelen dat de makers van WHISKAS® weten wat ze doen; het voer wordt namelijk ontwikkeld op basis van academisch onderzoek. Hierbij onderzoeken voedingsdeskundigen wat de kat werkelijk nodig heeft – en dat resulteert in kwalitatief kattenvoer. 

WHISKAS® is een merk van het Amerikaanse concern Mars – vooral bekend van de chocola. Bij Mars zijn ze overtuigd van een feit: huisdieren maken de wereld beter. Daarom wil het bedrijf het leven van huisdieren gezonder en gelukkiger maken. Dit doen ze niet alleen voor katten met hun merk WHISKAS®, maar ook met andere merken. Zo produceert Mars ook het voer van PEDIGREE® en ROYAL CANIN®.

WHISKAS® is er voor je kitten, volwassen kat en senior kat. Bij Welkoop hebben we dit kattenvoer: 

  • Brokken
  • Natvoer
  • Snacks
  • Kattenmelk
whiskas

Kattenvoer voor elke levensfase

Naarmate je kat ouder wordt, veranderen zijn behoeften. Eerst is je kitten nog zo klein, maar wat groeit hij of zij snel op! Voor je het weet is het een volwassen kat die graag zijn eigen gang gaat. En dan komt er een tijd waarop je kat een tandje terug doet. Wat de leeftijd van je kat ook is, voor elke levensfase heeft Whikas kattenvoer

WHISKAS® Junior
Je kitten groeit elke dag en kan daar wel wat hulp bij gebruiken. WHISKAS® geeft je kitten precies wat die nodig heeft. Zo bevatten de knapperige brokjes WHISKAS®Junior 2-12 maanden extra calcium en extra eiwitten voor sterke botten en een gezonde groei.

Daarnaast bevatten de brokjes natuurlijke oliën en mineralen die je kitten nodig heeft om optimaal te functioneren. Geef je liever natvoer? De maaltijdzakjes bevatten een smeuïge, afgestemde maaltijd voor je jonge viervoeter. Met WHISKAS® groeit je kitten dus gezond op!

WHISKAS® Adult
Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel... Daarom geven WHISKAS® 1+ brokken haar precies de juiste hoeveelheid energie die ze nodig heeft om een gezond gewicht te behouden. En heerlijk voor je kat: de brokken zijn niet zomaar lekker – ze zijn onweerstaanbaar! Waarom? Omdat ze zijn gevuld met een lekkere smaak. Rund bijvoorbeeld, of tonijn, of kip. Maar ook kun je je kat WHISKAS® natvoer voorzetten. Wat dacht je van een ‘casserole gerecht’: een maaltijd met sappige en malse stukjes in gelei? 

WHISKAS® Senior
Je kat mag dan al wel een dagje ouder zijn, ze zit nog vol levenslust. Maar een beetje extra ondersteuning kan ze vanaf haar zevende levensjaar goed gebruiken. Daarom is er WHISKAS® 7+ voor de senior kat. Naast de hoogwaardige eiwitten voor een goede spijsvertering en uitgebalanceerde mineralen die het urinesysteem van je kat gezond helpen te houden, helpen deze brokken de mondhygiëne te verbeteren. Deze WHISKAS® brokken bevatten namelijk een actief ingrediënt waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het helpt bij een vermindering van de opbouw van tandplak en tandsteen. ‘Dental Protection’, noemt het merk dit.

Verwennerij met kattenmelk

Wil je je kat eens verwennen met een schoteltje melk? Elke kat is er gek op! Maar, melk is niet altijd even gezond voor een kat. Het bevat te veel lactose, wat een nadelig effect heeft op de spijsvertering. Daarom heeft WHISKAS® een speciale melk voor katten ontwikkeld: kattenmelk. Het bevat 98% minder lactose, waardoor het vriendelijk is voor de maag. De melk zit boordevol calcium voor gezonde botten. En het smaakt heerlijk. Je kat zal zijn voerbakje zorgvuldig schoonlikken!!

Nog meer verwennerij? WHISKAS® heeft nog meer kattensnacks, zoals sticks en snoepjes.