Koppelingen & Accessoires

Wil je een bewateringssysteem aanleggen in je tuin? Met tuinslangkoppelingen kun je het juiste bewateringssysteem installeren voor jouw tuin. Geen tuin is hetzelfde, en daarom zal iedereen een ander bewateringssysteem hebben wat ideaal is voor ieders tuin. Maak je sproeisysteem compleet met insteeknippels, aansluitstukken, aanzuiggarnituur, voorzetfilters en kraanstukken. De koppelingen en accessoires zijn eenvoudig aan te sluiten op je tuinslang, kraan of bewateringssysteem. Bij Welkoop vind je een uitgebreid assortiment aan tuinslangkoppelingen en accessoires. In ons aanbod vind je de topmerken zoals Gardena, Fiskars, Bosta en Rehau. 

Bekijk ook: Gardena koppelingen | Aansluitstukken | Slangklemmen

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Soorten tuinslangkoppelingen

Er zijn verschillende soorten tuinslangen en kranen, wat natuurlijk ook vraagt om diverse tuinslangkoppelingen. Zo is een kraankoppeling van een tuinslang anders dan een koppelstuk om twee tuinslangen te verbinden met elkaar. Om je te helpen bij het maken van een keuze lichten wij een aantal tuinslangaccessoires toe.

Een tuinslangkoppelstuk met waterstop

Dit aansluitstuk op de tuinslang zorgt ervoor dat het water wordt tegengehouden bij het loskoppelen. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig het sproeistuk verwisselen, zonder dat je de kraantoevoer hoeft af te sluiten.

Waterslang koppeling met reguleerventiel

Het bewateren van je bloemen en planten wil je natuurlijk zo zorgvuldig mogelijk doen. Tuinslangkoppelingen met een reguleerventiel maken het mogelijk om tijdens het besproeien van je tuin de waterdruk aan te passen. Zo voorkom je dat jouw prachtige bloemen of planten worden beschadigd door altijd de juiste hoeveelheid water te geven.

Voor een automatisch bewateringssysteem kan een drukregelaar voor de tuinslang de waterdruk verlagen. Ideaal voor de juiste afdrukinstelling bij jouw druppelslang! De drukregelaar is geschikt om aan te sluiten op een kraan, slang of watertimer. 

Tuinslangkoppelingen met een tweewegstuk

Een Gardena koppeling met een tweewegstuk splitst het water in twee richtingen. Gebruik twee besproeiingsaccessoires zonder de slang telkens te moeten verwisselen! Met een tweeweg koppelstuk voor de tuinslang kun je in één keer het gazon besproeien en de struiken water geven. 

Doordat er twee slangen verbonden zijn in één koppelstuk, kan er veel druk staan op de slangen. Met een slangklem blijft de slang goed vast zitten. Voorkom lekkages door de slangklem eenvoudig te bevestigen in een handomdraai.

Tuinslangaccessoires kopen

Zoek je naar handige tuinslangaccessoires? Welkoop heeft een assortiment van tuinslang koppelingen en accessoires. In de webshop en in onze winkels vind je onder andere de volgende producten:

  • Slangklem
  • Drukregelaar
  • Sproeifilter
  • Verlengkoppeling
  • Slangkoppeling met stop
  • Twee- en driewegstuk koppeling
  • Broeskop
  • O-ringen voor connectoren
  • Rubberringen

Heb je een product op het oog? Bestel eenvoudig online of check de voorraad en kom langs in één van onze winkels. Welkoop bezorgt gratis vanaf een bestelling van €40,-.