Kerstboomstandaard

Je kerstboom moet natuurlijk wel rechtop blijven staan. Met een stevige kerstboomstandaard is dit geen probleem. En om het helemaal af te maken kun je om deze standaard een mooie kraag doen, zodat je de standaard niet meer ziet. Kerstboomstandaarden en -kragen kun je kopen bij Welkoop.

Bekijk ook: Kerstverlichting | Kerstdecoratie | Rieten mand

Lees meer Lees minder
Sorteer op:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kerstboomstandaard kopen

Het is létterlijk de basis voor een mooie Kerst. De Kerstboomvoet of Kerstboomhouder garandeert een boom die kaarsrecht staat en klaar is voor alle versieringen. Hoog tijd om je boom op te tuigen! Heb je meer nodig dan alleen een voet voor je Kerstboom? Ook daarvoor kan je bij Welkoop terecht. We hebben alles voor de mooie feestdagen in huis;

  • Verlichting
    Het is een prachtig gezicht, een Kerstboom vol met lichtjes. Vooral in de avondschemering zorgt het voor een gezellig hoekje in de kamer. Bij Welkoop hebben we een groot aantal kleurrijke of witte lichtjes voor in de boom. Energiezuinig en veilig, dat is wel een fijn gevoel. Je kunt dus urenlang genieten en het meeste maken van die heerlijke tijd van het jaar. Of je ze nu in de boom hangt of in het raam, of zelfs buiten!
  • Decoratie
    Als je boom eenmaal mooi verlicht is, dan kan je starten met het versieren. Ga je voor een zilveren of een gouden boom? Of geef je de voorkeur aan kleur? Van slingers tot engelenhaar en van ballen tot piek; we hebben bij Welkoop alles voor je boom en je huiskamer. Voor alle kerstdecoratie kun je bij ons terecht.

Anders versieren
Soms wil je liever geen echte Kerstboom. Naalden in je huis, misschien ben je zelfs allergisch! Dan is een kunstboom wel heel handig. Je bergt de boom gewoon weer op als Kerst voorbij is. De kunstkerstbomen van Welkoop zien er realistisch uit en zijn eenvoudig in gebruik. Ook zijn ze lichtgewicht en hebben ze een eigen standaard! Je kunt ook kiezen voor Fairybell, dan heb je allemaal lichtjes in de vorm van een Kerstboom. Of het nu binnen is of buiten, zelfs helemaal zonder boom!

We hebben bij Welkoop van alles voor de mooiste tijd van het jaar. Bekijk onze pagina over Kerst!