Pizza & Pannekoeken

Je eigen pizza maken of pannenkoeken bakken? Met het pizzadeeg en pannenkoekenmix van Welkoop lukt het altijd. Onze bakproducten zijn van het merk Soezie. Ze zijn gemaakt van de beste ingrediënten, geselecteerd door bakspecialisten. Met dit deeg en beslag kun je dus zelf heerlijke pizza en pannenkoeken maken!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Bakproducten bij Welkoop

Het deeg en beslag dat je bij Welkoop kunt kopen, is van het merk Soezie. Dit merk maakt bloem en bloemmixen voor de thuisbakker – jou dus! Het is hun missie om te zorgen dat het iedereen lukt om een perfect baksel te maken. Dit is natuurlijk niet zo makkelijk, want iedereen werkt thuis weer met een andere weegschaal, iets andere ingrediënten en een andere pan of oven. Om deze reden testen de bakspecialisten van Soezie hun producten en recepten grondig in hun proefbakkerij.

Pannenkoeken bakken

Bij Welkoop vind je meerdere soorten pannenkoekenmix. Het is maar net waar je van houdt: de originele pannenkoeken of juist extra stevige en voedzame pannenkoeken. Waar je ook voor kiest, elk pannenkoekenbeslag is luchtdicht verpakt in folie. De mixen zijn er in diverse verpakkingsgroottes: van 350 gram tot en met 1 kilogram. Natuurlijk kun je de pannenkoekenmix die je niet gebruikt bewaren in een voorraadbus.

  • Pannenkoeken
    Wil je gewoon een stapel pannenkoeken bakken, kies dan voor de Soezie mix voor pannenkoeken. Deze mix is verkrijgbaar in 350 gram of 1 kilogram.
  • Meergranenpannenkoeken
    Houd je van een voedzame pannenkoek, dan is mix voor meergranenpannenkoeken een aanrader. Dit pannenkoekenbeslag bevat tarwe, spelt, haver, gerst en maïs. Je kunt de gebakken pannenkoeken natuurlijk bestrooien met stroop en suiker, maar ook smaken ze lekker in combinatie met iets hartigs.
  • Boerenpannenkoeken
    Deze pannenkoekenmix bestaat grotendeels uit tarwebloem en boekweitmeel. Het resultaat is een stevige en voedzame pannenkoek!

Pizza bakken

Zelf pizza bakken is heerlijk: je belegt de pizza met alles wat jij of je kinderen lekker vinden. Dit maakt je eigen pizza bakken meteen een feest: hoe leuk is het om samen met je kinderen de ingrediënten te snijden, de pizza te beleggen en vervolgens van het resultaat te smullen? Maar natuurlijk moet de basis van zo’n eigen pizza wél goed zijn. Daarom kun je bij Welkoop pizzadeeg kopen. Met deze mix maak je in een handomdraai een perfecte pizzabodem.

Genieten met Welkoop

Naast mix voor pannenkoeken en pizza’s vind je bij Welkoop nog meer bakmixen. Bijvoorbeeld om cake te bakken, of je eigen brood. Zo’n zelfgebakken brood lukt – net als de pannenkoeken en pizzabodems – altijd: je hoeft alleen maar water toe te voegen. Vervolgens bak je het brood af in de oven of in een broodmachine. Genieten maar!