Hondenluiers & broekjes

Heb je een hond die incontinent is? Of is je hond loops? Bij Welkoop kun je terecht voor de hondenverzorging die je nodig hebt: hondenluiers en hondenbroekjes. Je doet ze in huis bij je hond om en hebt op deze manier geen last van ongelukjes of bloedvlekjes op de vloer. De luiers werken heel gemakkelijk; hetzelfde principe als een pamper voor baby’s. De hondenbroekjes voor de loopsheid gebruik je in combinatie met inlegdoekjes.

Bekijk ook: Zwarte hondenluiers | Beeztees Hondenluiers | Verzorging hond

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hondenverzorging

Een hond vergt soms nogal wat verzorging van jou als hondenbaasje. Zeker als je zorgen krijgt, bijvoorbeeld omdat je hond incontinent is. Maar ook kan de intensievere verzorging die je hond vraagt van heel normale orde zijn. Je teefje is loops. En dan zul je één tot twee keer per jaar door die drie weken van loopsheid heen moeten. Om welke reden je ook een hondenluier of hondenbroekje nodig hebt, het is niet altijd even leuk. Maar met de juiste hondenverzorging wordt het wel wat makkelijker.

Hondenluiers voor incontinentie

Heb je een hond op leeftijd, dan kan het maar zo aanvoelen alsof je weer een pup in huis hebt. Waar je hond eerst zindelijk was, heeft hij nu weer binnen ongelukjes. Niet fijn voor je hond – en niet fijn voor jou als baasje. Het maakt de hondenverzorging een stuk ingewikkelder. Naast een bezoek aan je dierenarts die misschien de medische oorzaak kan achterhalen, kan het handig zijn om je hond in huis een luier te laten dragen.

De Beeztees hondenluier werkt als een babypamper, maar is door de zwarte kleur niet erg opvallend en doen dus ook niet meteen aan een babypamper denken. Deze luiers voor honden zijn gemaakt van stretch materiaal en sluiten netjes aan. Naast voor incontinente honden, kun je de honden pampers ook gebruiken wanneer je hond loops is, of wanneer je op reis gaat.

De hondenluiers zijn er in vier maten. Bij het bepalen van de maat kijk je naar het gewicht en de tailleomvang van je hond. Hoeveel luiers er voor je hond in één verpakking zitten, is afhankelijk van de maat.

  • XS (voor puppy’s en honden tussen 2 en 4 kilo of met een taille van 25-33 centimeter)
  • S (voor honden tussen 4 en 7 kilo of met een taille van 33-48 centimeter)
  • M (voor honden tussen 7 en 16 kilo of met een taille van 45-63 centimeter)
  • L (voor honden tussen 16 en 25 kilo of met een taille van 50-68 centimeter)

Tip! Bij Welkoop verzenden we je bestelling gratis boven €40,-, maar ook kun je je bestelde producten voor de hondenverzorging afhalen in een Welkoop-winkel. Zo betaal je geen verzendkosten en haal je toch goedkope hondenluiers in huis.

Hondenbroekjes voor loopsheid

Een loopse hond – het is wel wat gedoe in huis. Om te voorkomen dat er soms wat bloed op de vloer druppelt, zijn er hondenbroekjes speciaal voor de loopsheid: de Beeztees Periodiek broekjes. Ze zijn er in maat S tot en met XL en zijn gemaakt van nylon. Je schaft zo’n broekje eenmalig aan en wanneer je hem bij je hond aandoet, leg je er een Beeztees Periodiek inlegdoekje in.

Naast de hondenbroekjes kun je bij loopsheid ook een luierbroekje bij je hond omdoen. Een honden pamper neemt meer vocht op en je hebt geen gedoe met het verwisselen van inlegdoekjes. Wel moet je voor de hygiëne regelmatig een hele nieuwe hondenluier gebruiken, waar je de hondenbroekjes keer op keer kunt hergebruiken – omdat je ze aandoet in combinatie met de inlegdoekjes.