Pindanetjes en slingers

Vogels hebben het niet makkelijk in de winter. Insecten verdwijnen onder de grond. Bessen zijn geplukt. En door de regen of sneeuw kunnen ze geen zaden meer vinden. Maak er daarom voor de vogels een feestje van. Versier je tuin met pindaslingers! Bij Welkoop hebben we alle ingrediënten om jouw wintertuin om te toveren tot vogelparadijs. Allemaal van ons eigen Welkoop merk. Niet voor niets zijn wij opnieuw gekozen tot de beste winkelketen in de categorie Tuin & Dier. Bekijk hier al onze pindaslingers voor vogels en maak van jouw tuin een feestje!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De beste pindaslinger voor vogels

In de winter hebben vogels meer voedsel nodig dan in de rest van het jaar. Het kost ze namelijk veel meer energie om hun lichaamstemperatuur op peil te houden. Daarom is het een goed idee om ze bij te voeren met pindaslingers. Ben je op zoek naar een pindaslingers voor vogels? Dan ben je bij Welkoop aan het juiste adres!

Een absolute topper in ons aanbod is de Welkoop Pindaslinger van 50 cm. Deze pindaslinger van 400 gram is geschikt voor alle tuinvogels. Daarnaast heeft hij ook nog andere voordelen:

  • Bevat energierijke pinda’s
  • Makkelijk verteerbaar
  • Geschikt voor het hele jaar

Goedkope pindanetjes bij Welkoop

Ook voor goedkope pindanetjes moet je bij Welkoop zijn. Wil jij er zeker van zijn dat de vogels in en om je tuin de winter goed doorkomen? Bekijk dan de Welkoop pindanetjes eens. Deze goedkope pindanetjes zijn los of per vier verkrijgbaar. Vanwege het hoge oliegehalte zijn ze bij uitstek geschikt voor in de winter. Met deze netjes help jij je vogels aan een extra vetlaag. 

Alle pindaslingers en -netjes bestel je eenvoudig online bij Welkoop. Vul je winkelmandje met € 40 aan pindaslingers en we komen ze gratis bij jou thuis bezorgen. Alle vogels in de buurt zullen je dankbaar zijn! 

3 tips om vogels te voeren

We zouden Welkoop niet zijn als we je geen tips mee zouden geven. Daarom bij deze: onze drie beste tips om vogels te voeren!

Tafellaken uitschudden

Heb je lekker ontbeten of geluncht? Dan gun je de vogels dat ook, toch? Na een broodmaaltijd blijven er vaak genoeg kruimels over op tafel. Als je een tafelkleed gebruikt, kun je dit net zo goed in het midden van de tuin uitschudden. Hebben de vogels er ook nog wat aan! 

Voeren bij sneeuw

Je kunt natuurlijk het hele jaar vogels voeren. Maar in de winter is dit extra hard nodig. Vogels kunnen in bevroren grond niet naar insecten zoeken. En in de sneeuw geen zaden vinden. Zie je de eerste sneeuwvlokken vallen? Dan is het tijd om pindaslingers en vetbollen op te hangen! 

Voer niet te veel

Vogels voeren is altijd een goed idee, maar doe het wel op het goede tijdstip! ‘s Ochtends hebben vogels behoefte aan een stevig ontbijt. Als de avond valt eten ze om nacht door te komen. Voer ze dus in de morgen en tegen het einde van de middag. Of hang wat pindaslingers op!

Wil je meer informatie over vogels voeren en pindaslingers? Lees dan onze blogs over voeding voor buitenvogels. Of kom naar één van onze vele winkels voor persoonlijk advies. Welkoop. Weet wat te doen.