Aquariumverwarmers

Wanneer je een aquarium hebt is het niet alleen belangrijk om het zuurstofgehalte op peil te houden, maar ook de temperatuur van je aquarium is belangrijk voor de flora en fauna. Aquariumverwarmers zorgen er bijvoorbeeld voor dat de planten en vissen in gewenste omstandigheden leven. Voor tropische vissen is dit een temperatuur rond de 25 graden. Welkoop biedt een ruim aanbod in verschillende aquariumverwarmers. Zo vind je altijd een verwarmer die geschikt is voor de grootte van jouw aquarium. Neem een kijkje in onze webshop of in één van onze vele winkels. Liever online bestellen dan een kijkje nemen in de webshop? Wij leveren jouw bestelling tot aan de deur, vanaf € 40,- doen we dit geheel gratis.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Aquariumverwarmers afgestemd op de grootte van jouw aquarium

Aquariums zijn er in verschillende soorten en maten. Om ervoor te zorgen dat jouw aquarium wordt uitgerust met de juiste aquarium verwarming, biedt Welkoop enkele verschillende verwarmers aan. Je hebt de keuze uit:

  • Aquarium verwarmer HT 25. Deze aquarium verwarming is geschikt voor bakken van 10-25 liter. Door de automatische temperatuurregelaar neem je de verwarmer makkelijk in gebruik.
  • Aquarium verwarmer HT 50. Een aquarium verwarming van 50 watt is geschikt voor bakken van 25-60 liter. Ook deze verwarmer werkt automatisch.
  • Aquarium verwarmer HT 75. Deze aquarium verwarmer met thermostaat is geschikt voor bakken van 60-100 liter. De verwarmer staat bekend als een betrouwbaar en precies meetproduct.
  • Aquarium verwarmer HT 100. De aquarium verwarmer met 100 watt is geschikt voor bakken van 100-150 liter. Deze aquarium verwarming van 100 watt heeft het hoogste wattage dat Welkoop aanbiedt.

Eigenschappen van de aquariumverwarmers

De aquariumverwarmers die Welkoop aanbiedt, zijn makkelijk in gebruik te nemen. Met de elektronische schakelaar zet je de verwarming voor jouw aquarium makkelijk aan en uit. Wanneer je de aquarium verwarming inschakelt, zie je een controlelampje voor de verwarmingsfase. Met behulp van de twee zuignappen bevestig je de aquarium verwarmer met thermostaat makkelijk aan de binnenkant van de bak. Met de temperatuurregelaar stel je vooraf de gewenste watertemperatuur in. Met een aquarium verwarming van 50 of 100 watt doe je dit in stappen van 0,5 graden. De verwarmers hebben een bereik van 19 tot 31 graden.

Krijg je de temperatuur van jouw aquarium niet op peil? Of groeit de flora niet goed genoeg? Kijk dan eens naar het aanbod van Welkoop in aquariumverwarmers. Hier los je dit probleem op een simpele manier mee op. Ook vind je hier ander aquarium toebehoren voor verschillende soorten aquaria zoals luchtpompen en aquariumfilters. Onmisbare items in jouw aquarium.