Opblaaszwembaden

De koelte opzoeken? Dat kan gewoon in eigen tuin met een opblaaszwembad. Deze zwembaden zijn snel op te zetten en komen in allerlei vormen en maten. Bij Welkoop vind je de kwalitatieve opblaaszwembaden van Intex. Sommige staan al binnen tien minuten! Kies voor een vrolijk en ondiep opblaasbaar zwembad voor je kleintje(s) of ga voor een groot, rond en diep exemplaar waar zowel de kinderen als de volwassenen waterpret aan beleven.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Intex opblaasbaar zwembad

Intex is specialist in zwembaden, luchtbedden en waterspeelgoed. Hun opblaaszwembaden zijn er in allerlei maten en vormen. Ga voor een rond, rechthoekig of een vierkant opblaasbaar zwembad. Voor een klein bad, voor je baby of peuter, of voor een groot bad voor je grote kinderen en de volwassenen!

Elk Intex opblaasbaar zwembad – hoe groot of klein ook – wordt geleverd met een reparatiesetje. Want je zit er natuurlijk niet op te wachten, maar het kán gebeuren dat je opblaaszwembad een keer lek raakt.

Waarom opblaaszwembaden?

Opblaaszwembaden zet je gemakkelijk op. Geen gedoe met framestokken zoals bij een opzetzwembad – maar simpelweg opblazen en vullen met water. Een klein opblaasbaar zwembad kun je zelf opblazen. Voor de grotere varianten, voorzien van een pompaansluiting, gebruik je een luchtpomp. De Easy Set zwembaden van Intex zijn in tien minuten op te zetten. Is het zwemseizoen voorbij? Dan berg je het bad snel weer op. Eenmaal opgevouwen neemt het weinig ruimte in.

Klein opblaasbaar zwembad

Heb je kleine kinderen? Een klein opblaasbaar zwembad is onmisbaar op warme zomerdagen. Ga voor een ondiep peuterbadje of een iets groter exemplaar voor als je kinderen alweer wat ouder zijn. Bijvoorbeeld een lounge- of familiebad! Deze opblaasbaden zijn niet meteen zo groot dat je er in kunt zwemmen, maar geven wel grootse verkoeling. Zo heeft Intex een vierkant opblaasbaar zwembad met ingebouwde stoeltjes. Hierin is het heerlijk vertoeven.

Groot opblaasbaar zwembad

Zijn je kinderen al groot en wil je ze meer ruimte geven om te plonsen en duiken? Of zoek je een opblaasbaar zwembad voor volwassenen? Wil je kunnen ronddobberen op een luchtbed? Intex heeft een groot opblaasbaar zwembad met een diameter van bijna 2,5 meter. Dit grote Easy Set opblaasbad staat binnen tien minuten. Het is namelijk niet zo dat je het héle bad hoeft op te blazen: alleen in de bovenste ring moet lucht. Hierna vul je het bad met water tot aan de onderkant van die opblaasring – en neemt het zwembad zijn vorm aan. De waterdiepte is 61 centimeter. Ruim genoeg voor het hele gezin!

Hoe groter een zwembad, hoe meer je aan zwemwateronderhoud moet doen. Het water in zo’n groot opblaasbaar zwembad ververs je niet zo snel en simpel als een klein zwembad. Het vullen duurt enkele uren! Daarom wordt het grote Intex Easy zwembad geleverd met een filterpomp. Hier plaats je een filtercartridge in. De pomp en filter samen zorgen voor schoon zwemwater. Houd je daarnaast het zwembadchloor en de pH-waardes in de gaten, dan is je zwemwater altijd klaar voor jouw duik.

Tip! Grote opblaaszwembaden moet je op een vlakke, stevige ondergrond plaatsen. Onder het zwembad kun je een zeil of Intex vloertegels leggen.