Zwembaden

Baantjes, bommetjes of pootje baden. In een zwembad kan je op de warme dagen heerlijk genieten. Spelen en springen in het water is leuk voor het hele gezin. Neem een verkoelende duik, of trek een paar baantjes voor je conditie. Bij Welkoop hebben we altijd wel een zwembad dat bij jouw wensen past. Zoek je een groot zwembad waarin je écht baantjes kunt trekken? Of wil je een inbouw zwembad kopen die je mooi in de tuin graaft? Wij hebben het materiaal voor je in huis.

Bekijk ook: Opzet zwembad | Opblaas zwembad | Zwembad met pomp

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Zwembad kopen

Een zwembad vormt een centraal punt in je tuin. Wat een luxe is het ook! Maar onthoud, hoe groter het zwembad, hoe meer werk erbij komt kijken. Wil je het zwembad ingraven, dan is dat nog eens een extra stap. Welk zwembad is eigenlijk het best voor jou? Wij vertellen je graag welke soorten zwembad er zijn. Bekijk ze rustig, dan kan je daarna het perfecte zwembad uitkiezen.

  • Opzet zwembad
    Wil je een goedkoop zwembad kopen dat je ook nog makkelijk in de tuin zet? Dan heb je een opzet zwembad nodig. Dit type bad kan je in de zomer in elkaar zetten waar je wil en voor de winter weer opbergen. Ben je op zoek naar een groot zwembad? Geen zorgen. Ook een opzet zwembad kan je in flinke afmetingen kopen. 

  • Inbouw zwembad
    Als je blijvend een zwembad in je tuin wil plaatsen, dan kan je kiezen voor een inbouw zwembad. Voor dit type zwembad moet een deel van je tuin worden afgegraven, waar het zwembad in kan worden geplaatst. De Interline Century heeft metalen wanden met een folie van PVC. De afmetingen van dit bad kan je zelf kiezen. Van 360 cm diameter tot wel 730 cm! Handig om te weten, de meeste zwembaden bij Welkoop die geschikt zijn om in te bouwen, kun je ook als opzet zwembad gebruiken. Controleer deze optie altijd wel, dan kan je achteraf alsnog besluiten om je bad in te graven.

  • Zwembad met overkapping
    Vind je het Nederlandse weer toch wat te wisselend? Wil jij met een spettertje regen ook gewoon in je zwembad ploffen? Dan is zo’n Exit Stone zwembad met overkapping perfect voor jou. Bijkomend voordeel: de overkapping zorgt dat er geen vuil of stof in je zwembad komt.

Een buitenzwembad gebruiken
Koop je een zwembad bij Welkoop, dan is het goed om rekening te houden met je gebruik. Ga je regelmatig met meerdere mensen zwemmen en wil je de kwaliteit van het water hoog houden? Investeer dan in een pomp met filter. De meeste zwembaden worden hiermee geleverd, maar controleer dit altijd. Een zwembadfilter haalt vuil, zand en bacteriën uit het water. Bacteriën hou je volledig in toom met chloor, maar wist je dat chloor pas echt efficiënt is als de zuurgraad klopt? We raden je van harte aan om je goed te verdiepen in het onderhoud en gebruik van je zwembad. Dan weet je zeker dat je gerust en lang kunt genieten. We hebben in elk geval alles voor het onderhoud op voorraad, bekijk daarvoor onze pagina over zwembadonderhoud.