Castle kippenhokken

Een Castle kippenhok is degelijk, ruim en geschilderd in mooie landelijke kleuren. Een Nederlands product van hoogwaardige kwaliteit. Een Castle kippenhok is een heerlijk verblijf voor je kippen dat prachtig in de tuin staat.

Maatwerk van Castle

Als je speciale wensen hebt dan past Castle een bestaand model gewoon aan. En ze leveren ook complete maatwerkprojecten. Erg handig als een standaard kippenhok niet past in de tuin. De hokken worden standaard geleverd als bouwpakket. Maar Castle kan een kippenhok ook plaatsen.

Castle kippenhok Javatl_files/images/MERKPAGINA/Castle/AGR_productbanner_castle_kippenhok_java.jpg

Dit kippenhok van Castle is geschikt voor 5 à 6 krielkippen. Bij de Java krijg je een legnest en een uitneembare mestplank. Uiteraard is het nachthok helemaal tochtvrij.

Castle kippenhok Barneveldertl_files/images/MERKPAGINA/Castle/AGR_productbanner_castle_kippenhok_barnevelder.jpg

Dit is het grote broertje van het Java kippenhok. In dit kippenhok passen 5 à 6 krielkippen of 5 legkippen. Ook dit hok wordt geleverd met een legnest en uitneembare mestplank.

Castle kippenhok Brahmakippenhok brahma

In het grootste kippenhok van Castle passen 10 à 12 kippen. Dit hok heeft een legnest aan de buitenzijde en uitschuifbare mestlade. Dit is erg praktisch met schoonmaken.