Bruder Claas Jaguar 980 1:16 - Landbouwmachines -

Volledige productbeschrijving
65.00
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen zoals ABS
 • Compatibel met figuur
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

De Jaguar 980 is de grootste veldhakselaar in het assortiment van Claas, de oogstmachine. Dankzij de indrukwekkende output van een V12-dieselmotor met 884 pk en opnieuw ontwikkelde aandrijf- en oogstsystemen, wordt deze machine overal gebruikt waar grote velden snel en efficiënt moeten worden geoogst. Het zeer gedetailleerde model op schaal 1:16 is een nieuwe toevoeging aan het landbouwassortiment van BRUDER. De indrukwekkende maiskolvenkop van de veldhakselaar is uitgerust met zes aangedreven schuifdoppen en de kuiluitloop kan in elke richting worden gedraaid. Deur en motorkap openen om zicht te bieden op de gedetailleerde cabine en indrukwekkende motor om nogmaals de missie van Bruder te onderstrepen: "net als het echte werk". De vervangbare wielen vormen een extra hoogtepunt om de waarde van het speelgoed extra te verhogen. Dit geweldige voertuig kan worden verbeterd door de Claas pick-up accessoires (artikelnr. 02325) en de mechanica-set (artikelnr. 62100).

Specificaties

Algemeen
Leeftijdscategorie 3 jaar en ouder

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen