Werkregenbroeken

Wil je ook in de regen in je tuin kunnen wekren? En zit je daarbij veel op de knieën? Dan is de werk regenbroek een essentieel kledingstuk in jouw garderobe. Wie denkt dat zonneschijn je vrolijk maakt, heeft nog nooit in de regen gewerkt. Speciaal voor jou hebben wij de beste werkregenbroeken in ons aanbod opgenomen. Om ervoor te zorgen dat je ook in barre omstandigheden bezig kunt blijven. Bekijk onze werkregenbroeken van de merken Herock of Anuy. Of wat denk je van een Hydrowear regenbroek? Wij hebben een broek voor elke bui!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De beste werk regenbroek voor heren

Als je op zoekt bent naar de beste werk regenbroek, wil je natuurlijk dat deze aan een aantal voorwaarden voldoet. Hij moet waterdicht zijn, dat staat buiten kijf. Maar daarnaast wil je er natuurlijk ook nog een beetje modieus bijlopen. 

En je wilt ook dat een regenwerkbroek comfortabel is, toch? Zeker als je veel moet lopen of hurken, is het belangrijk dat een werk regenbroek flexibel is. Om er zeker van te zijn dat jij de beste werk regenbroek voor heren koopt, geven we je nu onze beste tip!

Een Hydrowear regenbroek

Beter dan dit wordt het niet. De Hydrowear regenbroek Singapore is van zeer goede kwaliteit en heeft een uitstekend draagcomfort. Vaak zie je bij een regenbroek voor werk dat de naden aan elkaar gestikt zijn, waardoor de regen toch zijn weg er doorheen vindt. Dat is bij deze regenwerkbroek niet het geval.

Deze werk regenbroek is voorzien van gelaste naden en is hierdoor absoluut wind- en waterdicht. Daarnaast is deze broek elastisch in de taille en zijn de broekspijpen verstelbaar met drukknopen. Je kunt deze regenbroek voor werk dus eenvoudig over je normale broek aantrekken. Maar er zijn nog meer redenen waarom dit de beste werk regenbroek bij Welkoop is: 

  • Gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal
  • Bestand tegen vriestemperaturen
  • Bestand tegen olie
  • Waterkolom van 9000mm (EN 343)

Je regenbroek bij Welkoop bestellen

Wil je deze of een andere Welkoop regenbroek bestellen? Dat kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Als je een bestelwaarde van € 40 bereikt hebt, komen wij alle producten gratis bij jou thuis bezorgen!

Wil je de Welkoop regenbroek liever in de winkel passen? Of ben je op zoek naar tips over de juiste werk regenkleding voor jouw klus? Dat kan natuurlijk ook! Bezoek één van onze vele winkels. Onze specialisten staan te popelen om jou van deskundig advies te voorzien. Welkoop. Weet wat te doen.