Natvoer

Je kat een smeuïge maaltijd voorschotelen? Natvoer is het antwoord! Deze maaltijden zijn geurig – en smaken altijd naar meer. Met natvoer laat je je kat keer op keer genieten van een kostelijke, en niet onbelangrijk, een complete maaltijd. Ideaal voor de moeilijke eter of kieskeurige lekkerbek. Maar ook een fijne afwisseling op de brokjes, of een handig hapje voor een kat die medicijnen moet innemen. Bij Welkoop vind je goed natvoer voor alle katten – ook jouw kat. Kies uit hartige smaken zoals vis, vlees of gevogelte, verschillende verpakkingen en merken. Dat wordt smullen!

Bekijk ook: Droogvoer | Vers vlees | Veterinair voer

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Katten natvoer bij Welkoop

Bij Welkoop hebben we van onder andere de merken Royal Canin, Gourmet, IAMS, Smolke, Wishkas en Felix natvoer. Voor alle katten is er wel een natvoer dat in de smaak valt. Ga voor zachte mousse of vleesreepjes of brokjes in een verrukkelijke saus of gelei.

Natvoer is kattenvoer met een hoog vochtpercentage, anders dan droogvoer. Door het geurige en natte is dit kattenvoer extra aantrekkelijk voor katten en een welkome afwisseling op droogvoer. Is je kat kieskeurig? Het zit er dik in dat hij zijn voerbak met het natte kattenvoer helemaal schoon zal likken. Drinkt je kat te weinig? Dan kan het slim zijn om je kat natvoer te voeren, want dan krijgt hij toch automatisch vocht binnen. Moet je kat medicijnen innemen? Dankzij de smeuïge substantie van het natte kattenvoer is dit ideaal om tabletjes in te verstoppen en de medicijnen toe te dienen.

Natvoer voor je kat

Natuurlijk wil je jouw huistijger het beste natvoer geven dat er voor katten is. Maar wat goed natvoer is voor jouw kat, hangt van verschillende factoren af. De belangrijkste: de levensfase van je kat. Een kitten geef je andere voeding dan een volwassen kat. Kies daarom een natvoer voor je kat dat overeenkomt met zijn leeftijd. Er is voer voor de jonge jaren (onder 1 jaar), volwassen jaren en seniorjaren (7 jaar en ouder).

Ook belangrijk: hoe gezond is je kat? Als de gezondheid wel wat ondersteuning kan gebruiken, dan kun je het beste voor natvoer gaan dat jouw kat hierin voorziet. Zo heeft Royal Canin natvoer voor gesteriliseerde en gecastreerde katten, en voor katten met haarballen, overgevoeligheden, spijsverteringsproblemen, vachtproblemen, urinewegproblemen of gewichtsproblemen.

Van blikjes, kuipjes en maaltijdzakjes tot multipack

Kattenvoer dat nat is, heeft een beperkte houdbaarheid. Dus wanneer je het eenmaal in de voerbak van je kat hebt gedaan, moet hij het ook vrij snel opeten. Je kunt dit voer niet, zoals brokjes, een hele dag laten staan. Om deze reden is het natvoer voor je kat verpakt in porties. Vaak zit er in een blikje, kuipje of portiezakje 80 tot 85 gram voer. Je kan blikjes los kopen, maar ook zijn er multipacks. Zo hebben Hill’s, Royal Canin en Felix natvoer in multipacks van 12 zakjes of blikjes. Je kat elke keer een andere smaak voorschotelen? Felix heeft natvoer in ‘Mixed Selection’ multipacks met verschillende smaken. In het multipack ‘Elke Dag Feest’ bijvoorbeeld vind je tonijn, zalm, rund en kip. Het is met dit natvoer voor je kat dus elke dag feest!