Kweekbakken

Wil jij met je groene vingers in de aarde wroeten en zelf groente gaan kweken? Wat dacht je van aardbeien, of tomaten. Je kunt ook verse munt laten groeien voor in de thee! Met een kweektafel of kweekbak kan je heerlijk aan de slag. Je hebt er niet eens een tuin voor nodig. Zet ze op je terras, balkon of zelfs in huis. Bij Welkoop hebben we kweektafels op stahoogte en kweekbakken in alle soorten en maten. Je eigen moestuintje begint hier.


Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kweekbak kopen

Je kunt ook kiezen voor een losse kweekbak. Deze zijn in verschillende materialen en prijsklassen te koop. Je kunt bij Welkoop terecht voor de volgende kweekbakken:

  • Houten kweekbak
    Als je een hoekje van de tuin wil gebruiken om groenten of kruiden te kweken, dan heb je daar een kweekbak bij nodig. Gebruik daar bijvoorbeeld een houten kweekbak met deksel voor. Door de open bodem kan je deze bak in de tuin zetten, over de kweekgrond heen. Je kunt deze kweekbak ook combineren met de bijpassende moestuin of kweektafel.

  • Plastic kweekbak
    De goedkoopste en meest simpele manier om zaden te laten ontkiemen. De plastic kweekbak van Nature is klein, maar wel robuust. Het kunststof gaat lang mee en zorgt voor een veilige en fijne atmosfeer voor je groenten of kruiden.

Planten en zorg
Bij Welkoop hebben we nog veel meer voor in jouw tuin. Het is heerlijk om je eigen groenten en fruit te verbouwen, maar daar heb je wel goed materiaal voor nodig. Daar kunnen we je bij helpen. Bezoek eens onze pagina over kweken als je bijvoorbeeld gronddoek of plantbescherming zoekt. Ook voor planten en verzorging kun je bij ons terecht.