Miniaturen

Is jouw zoon of dochter een echte liefhebber van landbouw en dieren? Of speelt je kind graag met landbouwvoertuigen? Bekijk dan eens het aanbod van Welkoop in miniatuur speelgoed. Ons aanbod in klein speelgoed bevat schaalmodellen van verschillende landbouwvoertuigen, accessoires en dieren met dezelfde functies en uiterlijk als de echte. Koop bij Welkoop verschillende miniaturen. Bekijk het uitgebreide aanbod in klein speelgoed in onze webshop of bewonder ze samen met je kinderen in één van onze vele winkels. Bestel je liever online? Wij leveren jouw bestelling bij je thuis, en vanaf €40,- doen we dit geheel gratis.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Verschillende soorten miniaturen kopen

Bij Welkoop vind je veel soorten speelgoed van verschillende merken. Twee bekende merken bij Welkoop zijn Wiking en Siku miniaturen. Deze merken bieden een ruim aanbod in schaalmodellen, zoals:

  • Miniatuur tractor. Het aanbod in miniatuur tractoren is heel ruim. De tractoren zijn allemaal makkelijk te besturen, bevatten dezelfde elementen als de originele versies én ogen ook nog eens levensecht. Met een tractor kan een miniaturen landbouwwerktuig vooruit worden getrokken. Kies bijvoorbeeld voor een kunstmeststrooier, zaaimachine, kiepwagen of laadbak.
  • Miniatuur trekkers. Onder miniaturen trekkers wordt nét wat anders verstaan als een tractor. Een trekker is namelijk een vrachtauto die een oplegger trekt. Ook hierin heeft Welkoop een ruim aanbod. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende soorten vrachtwagens, zoals een betonwagen, kiepwagen, kipper en dieplader. Genoeg keuze om iets te vinden wat aansluit bij de interesses van je kind.
  • Landbouw miniaturen. Naast de bekende merken Wiking en Siku biedt Welkoop ook nog andere merken. Deze merken hebben andere landbouw miniaturen zoals boerderijdieren en figuren met bijpassende accessoires. De figuren zijn bijvoorbeeld brandweermannen, boeren, bosbouwers en bouwvakkers. Genoeg om uit te kiezen.

Bouw je eigen boerderij met miniaturen

Met het aanbod miniatuur speelgoed van Welkoop kan je kind zelf zijn of haar eigen miniboerderij samenstellen. Combineer verschillende soorten miniaturen met elkaar om de boerderij verder uit te bouwen of anders in te richten. De items zijn leuk om te geven als een cadeautje op een verjaardagsfeestje of als schoencadeautje met Sinterklaas. De collectie bestaat uit realistische schaalmodellen die je makkelijk kunt opbergen en ook nog eens heel betaalbaar zijn. 

Is jouw kind fan van landbouw en dieren en zoek je nog een leuk cadeautje? Bekijk dan eens het aanbod miniaturen van Welkoop. Speelt je zoon of dochter ook graag buiten wanneer het lekker weer is? Neem dan een kijkje tussen onze verschillende soorten speelhuisjes, trampolines of zandbakken