Parasolhoezen

Je parasol mooi houden, ook bij slecht weer? Je kunt de parasol natuurlijk inklappen en opbergen na elke zomeravond. Je weet tenslotte maar nooit of er toch een buitje valt die nacht. En dan vergeet je bijna de vogels in de tuin. Vogelpoep krijg je niet makkelijk uit de stof en het ziet er lelijk uit. Je voorkomt het makkelijk met een parasolhoes. Een beschermhoes voor je parasol houdt de stof mooi en vrij van vuil. Zo weet je zeker dat je lang van je parasol kunt genieten, ook als deze het hele jaar buiten staat.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Parasolhoes kopen

Als je iets moois hebt, dan wil je dat beschermen, toch? Een klassieke auto doe je ook onder een dekzeil als het even kan. Je telefoon doe je in een beschermend hoesje. Waarom zou je de parasol dan onbedekt laten staan? Bovendien is je parasol beter opgewassen tegen harde wind als er een parasolhoes overheen zit. Als je zeker weet dat de parasol niet omwaait, dan voel je je misschien toch wat beter ondanks het slechte weer. Maar hoe kies je nou de perfecte parasolhoes?

  • Parasolhoes met stok
    Een parasol is best groot. Zeker in de hoogte! Hoe groter de diameter van je parasol, hoe hoger hij is. Dan kan het lastig zijn om er een parasolhoes overheen te krijgen. Dat los je op met een ladder, maar liever met behulp van een parasolhoes met stok! Door de lange rits aan de zijkant van de hoes en de stok, kan jij met gemak de hoes hoog over de punt laten zakken. Vervolgens verdwijnt de stok in de hoes en kan jij de hoes dichtritsen. Wist je dat die stok de hoes ook nog wat stevigheid geeft? Super handig!

  • Parasolhoes voor een zweefparasol
    Een zweefparasol is anders van vorm dan een stokparasol. Zeker als de zweefparasol ingeklapt is, dan past een hoes voor een stokparasol daar niet overheen. Als je op zoek bent naar een beschermhoes voor je zweefparasol, zorg dan dat je de goede soort en de juiste maat kiest.

  • Parasolhoes per diameter
    Je moet natuurlijk zorgen dat je hoes bij je parasol past. Dat kan je op kleur doen, maar het is slimmer om dat te doen op basis van de diameter van je parasol. Heb je bijvoorbeeld een parasol van 3 meter doorsnede, zorg dan dat je parasolhoes daarop past. Hij moet niet te klein, maar ook niet te groot zijn. Anders hangt de hoes op de grond en zit hij te los om je parasol heen! Kijk dus altijd goed naar de afmetingen waar de hoes op gemaakt is.

Parasols
Heb je een goede parasolhoes op het oog? Mooi! Dan kan je parasol er weer tegenaan, zelfs in de winter. Is je parasol toch niet meer zo mooi? Misschien is de stof verweerd, de kleur vergaan. Koop dan bij Welkoop een nieuwe parasol voordat de eerste zonnestralen in je tuin landen. Daar frist je hele tuin van op!

Genieten in je tuin
Zit je er warmpjes bij, zelfs onder de parasol? Fijn! Zo weet je dat de zomer écht weer is begonnen. Toch kan het in de avond flink afkoelen. Misschien is een kachel of terrasverwarmer dan wel iets voor jou. En is er wel genoeg te doen in jouw tuin? Mochten je kinderen zich vervelen, dan hebben we ook van alles om mee te spelen in de tuin! Wat je ook zoekt om te genieten in je tuin, Welkoop heeft het voor je.