Kauwsnacks

Honden hebben van nature een kauwinstinct. Ze willen wat te kluiven hebben. Ook jouw hond – hoe mini of maxi die ook is. Trakteer hem daarom gerust op een kauwsnack. Want het mooie: het langdurige kauwen helpt ook het gebit schoonhouden! Met kauwsnacks geef je je hond dus echt wat verantwoords. Bij Welkoop vind je verschillende kauwsnacks voor honden van merken zoals Beeztees, 8in1 Delights, Farm Food én ons eigen merk. Je zou bijna je hond laten kiezen!

Bekijk ook: Alle hondensnacks | Gebitsverzorgende snacks | Gedroogde snacks

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kauwsnacks voor je hond

Hondensnacks zijn er in allerlei soorten. Je hebt hondenkoekjes, gebitsverzorgende snacks, gedroogde snacks en dus de kauwsnacks. Deze kauwsnacks voor je hond zijn lekker taai of echt hard. Gemaakt om op te kauwen!  

  • Kauwbotten van Welkoop

Bij Welkoop kun je van ons eigen merk kauwbotten kopen van bijvoorbeeld runderhuid of buffelhuid. Ze zijn er in maat S tot en met XL. De grote knoopbotten zijn per stuk verpakt, de kleine exemplaren koop je in een verpakking waarin meerdere kluifjes zitten. Naast de botten en kluiven, hebben we ook smalle kauwsticks: Welkoop Twist sticks. Die heeft je hond sneller op, maar hij vindt ze er echt niet minder lekker om. Deze snacks bevatten meerdere smaken!

  • Kauwbotten van 8in1 Delights

De kauwsnacks van 8in1 Delights zijn uniek en zelfs gepatenteerd. In hun kauwbotten en ribben zit een smakelijke verrassing verstopt! Wat dacht je van kip of rundvlees, gewikkeld in taaie premium runderhuid? Of ribben of vleugels met extra vlees? Hiermee krijgt je hond een kauwbot én traktatie ineen. Naast de kauwbotten in het klein of groot, heeft 8in1 deze snacks met traktatie ook als beloningen voor tussendoor.

  • Kauwstrips van Beeztees

Een natuurlijke kauwsnack voor je hond? Beeztees heeft ze in de vorm van strips: hertenstrips, kabeljauwhuid en paardenstrips bijvoorbeeld. Je hond doet er niet zo lang mee als een hertengewei of groot bot, maar ze zijn om die reden júist heel geschikt als tussendoortje of beloning.

  • Hertengeweien van Farm Food

Zijn de kauwsnacks door jouw hond binnen no-time weggewerkt? Geef hem dan eens een hertengewei van Farm Food. Een puur natuurproduct. Ieder voorjaar vallen de geweien bij de mannelijke herten af en daarna groeien ze weer aan. Voor honden zijn deze kauwsnacks perfect omdat ze stevig en hard zijn. Een hertengewei gaat langer mee dan andere kauwbotten. En je geeft hiermee ook nog eens gezonde kauwsnacks aan je hond: de hertengeweien zijn rijk aan calcium en andere mineralen.

  • Vegetarische kauwsnacks

Klinken die varkensoren, hertengeweien en runderhuiden je niet zo prettig in de oren? Geef je je hond liever een vegetarische snack? Kijk eens naar de 100% natuurlijke en licht verteerbare kauwsnacks van Whimzees. Een gezond alternatief voor een vleessnack.

Kauwsnack voor je puppy

Nog meer dan grote honden hebben puppy’s de behoefte om te kauwen. Niet alleen verkennen ze de wereld door te bijten – ook zijn hun tanden gevoelig. Tot aan het moment dat ze die allemaal wisselen, willen ze bijten. Dus zorg dat je pup, naast dental speelgoed, ook regelmatig een kauwsnack krijgt! Natuurlijk hebben pups nog niet zoveel bijtkracht als volwassen honden. Ga daarom altijd voor een niet te harde kauwsnack voor je puppy. Bijvoorbeeld smalle sticks of platte strips van gedroogd vlees.

Hondensnacks om te trainen
Hondenkoekjes doen het goed bij hondentraining. Luistert je hond goed, dan kun je hem belonen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld zachte gums of trainingssnoepjes nemen; ze happen lekker snel weg. Omdat de hoeveelheid snoepjes die je tijdens een cursus geeft nogal oploopt, is het prima dat ze niet zo groot zijn. Je hond vindt ze heerlijk en zal zeker z’n best doen!
Wist je dat er hondenspeelgoed is waarin je kleine hondensnoepjes kan verstoppen? Met de snackbal krijgt je hond spelenderwijs een snoepje, met het Dog Casino krijgt hij dat alleen als hij zijn hersens laat kraken!