Vogelsnacks

Wie zegt dat alleen baasjes mogen snacken? Je vogel verdient af en toe ook een traktatie. Vogelsnacks zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens hartstikke goed! Ze bevatten vitaminen en mineralen die de gezondheid van je vogel bevorderen. Je kunt ze trouwens ook gebruiken als je je vogel trucjes wilt leren. Daarom hebben we bij Welkoop een ruim aanbod aan vogelsnacks. Je vindt bij ons alleen vogelsnacks van topmerken, zoals Vitakraft, Beaphar, Versele Laga en ons eigen Welkoop huismerk. Bekijk hier al onze producten en vind de perfecte snack voor jouw vogel!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De lekkerste snacks voor vogels

Bij Welkoop vind je alleen de lekkerste snacks voor vogels. Hierbij moet je denken aan snoepzaad, Vitacraft vogelsnacks en trosgierst. Lees snel verder om erachter te komen wat het beste bij jouw vogel past!

Gezond snoepzaad

Snoepzaad is een aanvullend diervoeder voor vogels. Ben je op zoek naar gezond zaad voor jouw vogel? Een echte topper in ons aanbod is het snoepzaad van Beaphar. Dit zaad bevat natuurlijke vitaminen en mineralen. Dit komt door de tien verschillende soorten zaden:

  • Kanariezaad
  • Klaverzaad
  • Lijnzaad
  • Negerzaad
  • Blauw maanzaad
  • Hennepzaad
  • Milletzaad
  • Panicum Senegal
  • Wit slazaad
  • Haver

Snoepzaad voor duiven

Zoek je een traktatie speciaal voor je duiven? Kijk dan niet verder. Colombine Sneaky Mixture is alles wat je duiven nodig hebben. Deze vogelsnack is een mix van sesamzaad en gezondheidszaden. Dit is perfect voor het verenkleed. Bovendien is er kempzaad aan de mix toegevoegd. Dit zorgt voor drift bij de weduwnaars. Colombine Sneaky is dus een veelzijdig snoepzaad voor duiven. En je lokt ze er ook nog eens makkelijk mee naar binnen.

De populaire Vitacraft vogelsnacks

Vitacraft vogelsnacks zijn erg populair onder vogels en hun houders. We hebben verschillende varianten in ons aanbod. Bij ons vind je vogelsnacks voor je kanarie, agapronis, papegaai, parkiet of valkparkiet. Hierbij kun je denken aan combikrackers, fruitkrackers, eikrackers en honingkrackers, maar ook aan bijvoeding. Voor alle Vitacraft vogelsnacks kun je dus bij Welkoop terecht. 

Ons eigen trosgierst

Trosgierst is een heerlijke traktatie voor je vogel en een welkome aanvulling op het dagelijks dieet. Bij Welkoop hebben we ons eigen trosgierst ontwikkeld. En daar zijn we best trots op. Welkoop Trosgierst bestaat voor 9% uit eiwit en is makkelijk te verteren. De perfecte vogelsnack!

Vogelsnacks bestellen bij Welkoop

Je kunt al onze vogelsnacks eenvoudig via de webshop bestellen. Heb je een bestelwaarde van € 40 bereikt? Dan betalen wij de verzendkosten voor je!

Ben je op zoek naar meer informatie over vogelsnacks? Bezoek dan één van onze vele winkels voor persoonlijk advies. Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Welkoop. Weet wat te doen.