Tuintafels

Als de zon schijnt en het buiten zo’n mooi weer is, waarom zou je dan binnen zitten? Kies een plekje in de zon, of juist in de schaduw. Een lekker bord eten of een koel drankje voor je neus en klaar ben je! Jij hebt het goed voor elkaar buiten. Dan moet je natuurlijk wel iets kunnen neerzetten. Met alleen een tuinstoel of tuinbank kom je er niet. Als je écht uitgebreid wil tafelen, dan heb je een tuintafel nodig. Die vind je gelukkig in alle soorten en maten bij Welkoop.

Bekijk ook: Houten tuintafels | Tuintafel sets | Picknicktafels

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Tuintafel kopen

Het is vaak de tafel waaraan je hele familie of gezin samenkomt. Of waar jij je hobby lekker aan kunt uitoefenen. Misschien ben je dol op puzzelen, of zet je modelschepen in elkaar. Dat doe je het beste aan een stevige tafel. Het kan natuurlijk ook zijn dat je graag een feestje geeft. Of wil je de optie hebben om buiten te zitten met je favoriete boek? Dat kan je allemaal doen met een tuintafel. Maar er zijn zó veel tafels om uit te kiezen, dat we de aparte soorten even gaan uitleggen.

  • De tuintafel
    Simpel gezegd: dé tafel voor in de tuin. Het zijn de echte buiten tafels, vaak van hout, kunststof of staal. Als je een tuintafel zoekt, kies dan vooral de stijl die bij je past. Hou je van klassiek en robuust hout? Ga dan voor de Weidetafel van Talen. Heb je liever staal, ga dan voor de Bistro Tuintafel. Zo heb je al een verschil tussen een knusse terrastafel voor 2 personen en een flinke eettafel voor 4.

  • De picknicktafel
    De steun en toeverlaat van elk grasveld. Als je ze onderhoudt, dan gaan ze eindeloos mee. De picknicktafel is een stevige combinatie waaraan je lekker kunt zitten en eten. We hebben bij Welkoop picknicktafels in alle vormen en maten. Van klassiek tot een flinke zeshoek!

  • De eettafel
    Zoek je echt een tafel met een flink blad waar je met meerdere mensen aan kunt zitten? Neem dan een eettafel voor buiten. Dit formaat tuintafel kun je niet makkelijk op een klein balkon kwijt, maar ze passen goed in de tuin. Je kunt ze natuurlijk ook combineren met je tuinbank!

De beste tafel voor buiten

Of je nu fan bent van een ronde tuintafel, of de voorkeur geeft aan een klein tuintafeltje, er zijn keuzes zat. Omdat ons aanbod zo uitgebreid is, raden we je vooral aan om uit te zoeken wat je mooi vindt. Daarna is het belangrijk om zeker te weten dat de tafel genoeg oppervlakte heeft. Is je tafel ook niet te hoog of te laag? We snappen dat het moeilijk kiezen is met zoveel moois. Wist je dat we zelfs een tuintafel hebben die verstelbaar is? Dan heb je zowel een koffietafel als een eettafel!

Alles voor in de tuin
Welke tuinmeubelen je ook zoekt, wij hebben het voor je op voorraad. Zo breng je een echt woonkamer gevoel naar buiten. Want je tuin of balkon hoort ook een fijn plekje te zijn. Wist je dat we bij Welkoop naast tuinmeubelen nog veel meer hebben voor buiten? Daar kunnen we je alles over vertellen. Bezoek onze pagina eens over het genieten in je tuin.