Schommels

Van houten schommels tot volledige toestellen, bij Welkoop hebben we een breed aanbod aan schommels. Het kopen van een schommel lijkt lastig op het eerste oog, er zijn namelijk veel factoren die meespelen bij een aankoop. Je wilt tenslotte het juiste speeltoestel kopen voor jouw kind. Van de veiligheid en het formaat tot aan materialen en kleuren, schommels komen er in alle vormen en maten. In ons brede assortiment vind je voor ieder kind wat wils. Bekijk onze producten in de webshop of kom langs in één van onze winkels voor persoonlijk advies.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Soorten kinderschommels

Ons aanbod bestaat uit veel verschillende varianten. Of je nu op zoek bent naar een stuk speelgoed voor je baby of voor je kind van 10 jaar, bij Welkoop bieden we voor ieder wat wils aan.

Houten schommel voor in de tuin

Deze houten Swing King schommel is de ideale keus voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Het speelgoed is gemakkelijk te bevestigen op verschillende plekken in je tuin met schommelhaken. Deze variant is ook beschikbaar met een plastic zitgedeelte. 

Let op: de haken ter montage worden niet bij elke schommel standaard meegeleverd.

Plastic groeischommel voor baby

Ook voor de allerkleinsten is er keus!  Deze plastic groeischommel heeft een extra veilig zitgedeelte waardoor je baby goed op zijn plek blijft zitten. De schommel is geschikt voor kinderen van een leeftijd tot 3 jaar. Het middenstuk is uitneembaar en flexibel, waardoor deze meegroeit met je kind. Jullie kunnen samen dus voor een langere tijd genieten van dit leuke speelgoed. Het speelgoed is gemaakt van kunststof en bevestig je eenvoudig via schommelhaken. Ben je dus op zoek naar een veilige variant waar jouw kind voor een langere tijd plezier van kan hebben, dan is dit een absolute aanrader.

Schommel speeltoestel

Bij Welkoop hebben we ook verschillende speeltoestellen die zijn voorzien van een schommel. Dé perfecte speelplek voor jouw kids. De toestellen komen in verschillende formaten, waardoor je veel keuze hebt. Kies dus voor een toestel die past bij de ruimte die je hebt, maar ook een toestel dat goed aansluit bij jouw wensen en die van je kind. Ga je bijvoorbeeld voor een toestel met twee schommels, of kies je toch voor de originele Swing Chantal: een ronde nestschommel waar je kinderen urenlang plezier mee beleven. Deze toestellen hoeven niet opgehangen te worden, maar staan stevig op houten balken.

Twijfel je nog over welke variant het beste past bij jouw kind? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkels om de toestellen op je gemak te bekijken.