Sneeuwschuivers

In een echte winter is een sneeuwschuiver onmisbaar. Of je nu van het dikke pak verse sneeuw om je huis houdt of niet – al die sneeuw kan wat onpraktisch zijn. Aangestampte of vastgereden sneeuw kan op den duur veranderen in een spekgladde ijslaag. Daarom is het wel zo veilig voor iedereen om de paden rondom je huis sneeuwvrij te maken: sneeuwschuiven dus! Om deze klus te klaren kun je bij Welkoop een sneeuwschuiver kopen. In onze winkel vind je stevige sneeuwschuivers van metaal.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Sneeuwschuiver kopen bij Welkoop

Sneeuwschuiven is zo’n winterse klus die enorm gewaardeerd wordt. Maak je de stoep na elke sneeuwbui sneeuwvrij, dan blijft je stoep goed toegankelijk. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor iedereen om je heen – tot de postbezorger aan toe.

Een klein laagje sneeuw kun je met een bezem wegvegen, maar het wordt een ander verhaal als er sneeuw is gevallen die plakt. Wil je het echt goed aanpakken, dan doe je er goed aan om een sneeuwschuiver van metaal te kopen. Deze sneeuwschuivers hebben een stevig blad en een dikke essen steel – ze worden ook wel een sneeuwschep genoemd. Anders dan sneeuwschuivers van kunststof kan het werkblad dus eigenlijk niet afbreken.

Voordelen van een sneeuwschuiver van metaal:

  • sterke, stevige schep van metaal
  • winter na winter sneeuwschuiven
  • ook geschikt om aangestampte, vastgereden of aangevroren sneeuw los te stoten en weg te scheppen

Sneeuwschop in verschillende formaten

De sneeuwschuivers van Welkoop zijn er in verschillende formaten. In onze winkel koop je ze van 30, 35 en 40 centimeter breed. Hoe breder de schep, hoe meer sneeuw je met één beweging wegschuift. Ook hebben we sneeuwschuivers met een slijtstrip, bijvoorbeeld de verzinkte sneeuwschuiver. Je gebruikt deze stevige sneeuwschop winter na winter om je paden rondom huis sneeuwvrij te maken.

Sneeuwschuiven met een machine

Moet je grote oppervlaktes sneeuwvrij maken? Het volledige erf of een brede weg? Dan is de Stiga sneeuwschuif voor de Stiga veegmachine ideaal. Met deze machine kun je moeiteloos sneeuwschuiven. Het werkblad is zestig centimeter breed en veegt alle sneeuw naar links of rechts. De veegmachine heeft een benzinemotor en vijf versnellingen – je hoeft er alleen maar achter te lopen om hem te besturen.

Mestschuiver

Sommige sneeuwschuivers kun je ook goed als mestschuiver gebruiken in de stal. Zo is de sneeuwschuiver staal geschikt om mest af te steken. Maar ook hebben we speciale mestschuivers met een rubberen strip waarmee je mest grondig over de vloer wegschuift. Zoek je niet meteen een schuiver, maar gereedschap voor vaste mest? Dan is de mestvork een goede keuze.