Amerikaanse overalls

Een overall beschermt je tegen vuil en verwondingen. Zeker met grof buitenwerk zoals op de boerderij, is het erg praktisch om een overall te dragen. Werkoveralls zijn stevig, slijtbestendig en ze zitten comfortabel. De meeste overalls hebben rugplooien en elastiek in de rug voor extra draagcomfort. Ook zijn ze voorzien van doordachte, praktische zakken. Bij Welkoop kun je een werkoverall kopen van de merken Storvik en HaVep. We hebben ze in elke maat en in verschillende kleuren: van klassiek blauw tot zwart of grijs.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...


Amerikaanse overalls voor de agrarische sector, bouw en transport

Bij Welkoop kun je een werkoverall kopen voor die sector waarin jij werkzaam bent, of dat nu de agrarische sector, de bouw of de logistiek is. We hebben de klassieke blauwe overalls maar ook Amerikaanse overalls. We hebben ze mét mouw en zónder mouw. Elk overall heeft weer andere, handige eigenschappen. Het is maar net wat je zelf praktisch vindt!

  • Slijtvast

Werkoveralls zijn ontworpen voor de arbeid die jij levert. De stevige stof (van katoen of een combinatie van katoen en polyester) heeft een lange levensduur. Om het werkoverall extra slijtvast te maken, zijn de naden soms extra sterk gemaakt. Zo beschikt het Amerikaanse overall Havep Attitude over drievoudig gestikte naden aan de broekspijpen en in het kruis, een sterk ademend stretch-doek in de knieholtes en extra inzet bij het kruis om uitscheuren te voorkomen. Dankzij dit stevige ontwerp heeft dit werkoverall een extra lange levensduur.

  • Doordachte opbergmogelijkheden

Wat overalls zo praktisch maakt, is dat ze volop over opbergruimte beschikken. Zo beschikt het grijze werkoverall Mascot Akron over borstzakken, voorzakken, broekzakken, kniezakken voor kniebeschermers, een achterzak, dijbeenzak en duimstokzak. Je telefoon en het gereedschap dat je het meeste gebruikt kun je dus gewoon op je lichaam bij je dragen.

  • Goed draagcomfort

Een werkoverall draag je al snel elke dag. Een goed draagcomfort is dan ook heel belangrijk! Daarom beschikken alle werkoveralls over handige elastische inzetstukken of verstelbare bandjes waarmee het overall goed op jouw lichaam aansluit. De klassieke blauwe overalls hebben elastiek in de rug. Daarnaast beschikken sommige overalls over drukknopen op de manchetten, zodat je de mouwen aansluitend kunt maken. De Amerikaanse overalls zonder mouwen hebben verstelbare schouderbanden. Dankzij al deze verstelbare aspecten kunnen ook dames het werkoverall passend maken.

Werkkleding bij Welkoop

Bij Welkoop hebben we de ideale werkoveralls voor iedere vakman, klusser, boer, hovenier, stratenmaker of doe-het-zelver! Onze overalls zijn unisex, wat betekent dat 

dames zo’n werkoverall ook prima kunnen dragen. Neem voor in de zomer een katoenen overall of overall zonder mouwen. En schaf voor de winter een werkoverall aan waarin je voldoende ruimte overhebt zodat je een extra laag kleding onder het overall kunt dragen.