Sleeën

Op een winterse dag is het voor zowel jong als oud erg vermakelijk om te sleeën. Samen met je kinderen, met vrienden of alleen van de heuvel sleeën zorgt voor grote sneeuwpret. Ga jij voor een kindvriendelijke slee met rugleuning, een houten slee of toch voor een glijschotel? Eén ding is zeker: je zult het optimale wintergevoel beleven met de juiste slee! Welkoop heeft een ruim aanbod van sleeën in diverse soorten en maten. Zo is er voor ieder wat wils. Aankopen vanaf €40,- bezorgen we geheel gratis bij jou tot aan de deur. Welkoop. Weet wat te doen.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Waar moet ik op letten bij het kopen van een slee?

Wanneer je een slee wilt kopen of bestellen is het belangrijk dat je er op tijd bij bent. Als er sneeuw valt gaan veel mensen op jacht naar een slee en het is zonde als jij misgrijpt. Zorg daarom dat je voor de winter al een slee in huis hebt. Maar waar moet je nou precies rekening mee houden bij de aanschaf? We zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

  1. Materiaal → het is belangrijk dat jij en je kinderen veilig de heuvel af kunnen. Het materiaal speelt hierbij een grote rol. Kies bijvoorbeeld voor de klassieke houten slee voor een stukje extra stevigheid. Wil jij de snelste zijn op de heuvel? Ga dan voor een kunststof slee of een schotel.
  2. Draagkracht → je wilt natuurlijk niet dat de slee snel kapot gaat. Kijk daarom altijd eerst naar de maximale draagkracht, dit staat aangegeven in kilo’s op een slee.
  3. Garantie → zorg voor een garantie van minimaal twee jaar. Zo ben je verzekerd van een goede aankoop.

Handige tools voor jouw slee

Nu weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van een slee. Voor nog meer sneeuw beleving biedt Welkoop verschillende hulpmiddelen aan. Ga je sleeën met kinderen? Dan staat veiligheid natuurlijk voorop. Een rugsteun zet je gemakkelijk achterop een houten slee. Zo heb je plezier én is de kans op achterover vallen een stuk kleiner. En voor degene die de slee voort moet trekken, is er een trekkoord. Speciaal met een houten handvat zodat het touw niet in je handen snijdt.

Wij hebben voor iedereen een geschikte slee. Het ligt er maar net aan hoe je de slee gaat gebruiken en wat je budget is. Welkoop biedt je voldoende keuze met sleeën in alle soorten en maten. Nu is het alleen nog aan jou om de perfecte heuvel te selecteren. Nog beter voorbereid zijn op de winter? Bekijk dan ons aanbod sneeuw & ijs, met onder andere ijskrabbers en sneeuwschuivers.