Kinderpicknicktafels

Picknicktafels zijn er in allerlei soorten, maten en met verschillende materialen. Welkoop biedt verschillende soorten picknicktafels voor kinderen aan. Belangrijke speerpunten voor een kinderpicknicktafel zijn de grootte, het gebruiksgemak en de veiligheid. Voor zowel grote als kleine kinderen heeft Welkoop de geschikte picknicktafel. Welkoop is de beste winkelketen in artikelen voor je tuin. Je vindt hier alles voor de aanleg en verzorging van je tuin. Bekijk ons aanbod in kinderpicknicktafels in de webshop of kom langs in één van onze winkels voor persoonlijk advies.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Een kinderpicknicktafel biedt gemak voor het hele gezin

Een kinderpicknicktafel is ideaal wanneer je graag buiten bent met het hele gezin of de familie. De volwassenen hebben genoeg ruimte om lekker bij te kletsen terwijl de kinderen zich vermaken aan hun kleine picknicktafel. Een kinderpicknicktafel is ook geschikt voor activiteiten zoals knutselen en schilderen of het spelen van een spelletje. Doordat de picknicktafel speciaal voor kinderen is ontworpen, kunnen de ouders hun kinderen zorgeloos hun gang laten gaan.

Kinderpicknicktafels van Noord-Europees vurenhout

Het materiaal van de Talen kinderpicknicktafels is afkomstig uit Noord-Europa. Het gebruik van Noord-Europees vurenhout zorgt ervoor dat de kleine picknicktafels een mooie uitstraling en lange levensduur hebben. Welkoop biedt een ruim aanbod in verschillende soorten houten kinderpicknicktafels. Zo heb je als klant de keuze uit verschillende maten. De picknicktafel is klein en veilig genoeg voor de allerkleinsten, maar ook beschikbaar in een groter formaat voor oudere kinderen. Onze kinderpicknicktafels zijn geschuurd waardoor de tafel 100% splintervrij is. Het hout ziet er egaal uit doordat de schroeven vanuit de onderzijde zijn bevestigd. Dit zorgt ook voor stevigheid en maakt het makkelijk om de tafel schoon te maken.

De mogelijkheden met kinderpicknicktafels zijn eindeloos

Houten kinderpicknicktafels zijn niet alleen geschikt voor thuis, maar kunnen ook handig zijn bij een kinderopvang of school. Hier kan de picknicktafel voor kinderen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Binnen biedt de Talen kinderpicknicktafel de mogelijkheid om samen te kunnen werken of spelen. Buiten kan de tafel gebruikt worden om aan te lunchen. Kinderen kunnen in groepjes met elkaar leren spelen aan de tafel. Dit bevorderd de sociale vaardigheden van de kinderen.

Ben je nog op zoek naar een geschikt tuinmeubel voor jouw kinderen? Dan biedt het aanbod van Welkoop in kinderpicknicktafels misschien wel de uitkomst. Wil je jouw tuin verder inrichten met ander meubilair? Bekijk dan het aanbod tuinbanken en tuinstoelen van Welkoop eens. Mis je nog nét die finishing touch? Kijk dan eens naar onze tuinkussens.