Trampolines

Misschien is dit wel het leukste speeltoestel voor in de tuin. Kinderen van alle leeftijden zijn er dol op. Springen op een trampoline is heerlijk! Na uren stuiteren en buitelen heb jij in elk geval geen kind meer aan ze. Zijn de kinderen even van huis, dan kan je zelf ook de trampoline op natuurlijk. De trampolines van Welkoop zijn robuust en niet alleen kindvriendelijk, maar ook te gebruiken voor jou. Kies voor een grote trampoline waar je met z’n allen op kunt, of toch een kleine. Het maakt niet uit om welk model je staat te springen, wij hebben genoeg voor je op voorraad.

Bekijk ook: Trampoline rand | Exit trampolines | Trampoline in de grond

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Trampoline kopen 

Het is een heerlijk gevoel, springen op een trampoline. Dat maakt het ook een hele leuke manier om fit te blijven. Het zal je niet verbazen, je traint er vooral je beenspieren mee, maar ook je buikspieren. Trampolinespringen is gelukkig niet alleen gezond, maar vooral heel leuk voor jong en oud. Je kunt veel verschillende modellen en formaten kiezen. Deze zetten we graag voor je op een rijtje.

 • De trampoline op poten
  Het eenvoudigst om op te zetten in iedere tuin. De trampolines op poten kun je makkelijk verplaatsen. Dan kan je dus zorgen dat er geen schaduwplek in de tuin komt. Zet de trampoline iedere paar dagen op een andere plek, dan blijft je gras in elk geval gezond. We bieden bij Welkoop de trampolines van EXIT aan. Stevig, veilig en gaan lang mee! Denk bijvoorbeeld aan het Silhouette model 305. Veiligheidsnetten, zachte gevulde rand en een mooie matzwarte kleur.

 • De inground trampoline
  Wil je een trampoline blijvend in je tuin plaatsen en daar een plek voor inrichten? Dan kun je de trampoline ingraven. De EXIT trampolines zijn er ook zonder poten, speciaal gemaakt om in de tuin vlak boven de grond te installeren. Bijvoorbeeld de Elegant 244 van EXIT. Dit is meer werk om te installeren dan een trampoline op poten, maar het heeft ook voordelen. Zo hoef je de trampoline niet te verplaatsen voor je gras. Daarnaast is een lagere trampoline veiliger dan een trampoline op poten. Natuurlijk hebben de EXIT trampolines een vangnet, maar mocht er toch iemand vallen, dan is de afstand tot de grond minder groot.

 • Grote of kleine trampoline
  Heb je intussen besloten of je een trampoline op poten wilt, of liever eentje in de grond? Dan is het nog de vraag: hoe groot? Heb je een huis vol kinderen en wil je zelf ook nog meedoen, dan is een grote trampoline een goed idee. Dan hebben jullie lekker de ruimte! De EXIT Elegant Premium is een mooi voorbeeld. Tot wel 427 centimeter doorsnede! Heb je niet echt een huis vol, of koop je hem stiekem voor jezelf? Dan kun je ook een kleine trampoline kiezen. Het Silhouette model is al vanaf 214 centimeter doorsnede verkrijgbaar.

 • Rechthoekige of ronde trampoline
  Dan misschien wel de lastigste keuze. Kies je voor de klassieke ronde trampoline of ga je voor de rechthoek? Hier is het echt een kwestie van persoonlijke smaak. En wat er in de tuin past natuurlijk.

Vangnet, trampolinerand, hoes
Je kunt nogal wat extra’s bestellen voor de trampolines van EXIT. Stel dat je al een trampoline hebt, bescherm deze dan met een trampolinehoes. Is je trampoline toe aan een opfrisbeurt? Dan kun je een nieuwe trampolinerand bestellen. Heeft het gestormd en is je trampoline weggewaaid? Dan zit er niets anders op: tijd om een nieuwe te kopen. Misschien goed om te weten dat je de inground trampolines goed kunt verankeren in de tuin. Dan weet je zeker dat je trampoline ondanks een windvlaag gewoon blijft liggen.

Is een trampoline toch niet wat je zoekt, maar wil je wel iets leuks in de tuin? Misschien is een speelhuisje dan een goede vervanger. Kliederen je kinderen liever, dan kan je ook voor een zandbak of watertafel kiezen! Bij Welkoop hebben we van alles voor in de tuin. We vertellen je er graag alles over op onze pagina over genieten in je tuin.