Handschoenen

Bij handschoenen denken we al snel aan de winter, maar ook bij het klussen, tuinieren of barbecueën komt een paar handschoenen goed van pas. Bij Welkoop hebben we veel soorten handschoenen: exemplaren die je huid beschermen tegen scherpe uitsteeksels of extreme hitte, die je handen warm houden tijdens koude weersomstandigheden, of die je meer grip geven – bijvoorbeeld op de teugels tijdens paardrijden. We hebben handschoenen voor heren en dames, in verschillende maten en kleuren.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...


Soorten handschoenen

Bij Welkoop verkopen we handschoenen die je kan dragen tijdens je vrije tijd, hobby, werk of vakantie.

 • Tuinhandschoenen: voor bescherming bij het werken in de aarde of met tuingereedschap

 • Schildershandschoenen: voor professionele bescherming en grip tijdens verven

 • Ski handschoenen: voor warme handen tijdens het skiën

 • Paardrijhandschoenen: voor een goede grip op de teugels tijdens paardrijden

 • Thermisch isolerende handschoenen: voor extra warme handen dankzij een thermische barrière

 • BBQ handschoenen: voor bescherming tegen hitte; met hittebestendige handschoenen kun je zonder problemen een aluminium bak vastpakken

 • Werkhandschoenen: voor goede bescherming tijdens zware werkzaamheden

 • Wegwerphandschoenen: voor eenmalig gebruik 


Tuinhandschoenen

Goed tuingereedschap doet het halve werk tijdens tuinieren. En draag je ook nog eens fijne tuinhandschoenen, dan is tuinieren helemaal een ontspannende bezigheid. Met een paar tuinhandschoenen krijg je geen krassen van takken of distels op je huid, geen blaren op je vingers, of zand onder je nagels – tuinieren gaat immers niet zonder slag of stoot! Tuinhandschoenen zijn extreem soepel en zacht, waardoor ze heel comfortabel aanvoelen als je ze draagt. De handpalmen en vingers zijn voorzien van een coating die je meer grip geeft op tuingereedschap en tegelijk bescherming biedt tegen natte aarde.

De tuinhandschoenen van het merk KIXX zijn er in diverse uitvoeringen (voor lichtere en zwaardere tuinklusjes) en voor kinderen, dames en heren. Allemaal in vrolijke kleurtjes – want tuinieren is en blijft een feestje! 

 • Katoen: voor lichte tuinklussen (bijvoorbeeld bloemschikken en planten, verpotten en stekken)

 • Nylon met coating: voor lichte/middelmatige tuinklussen (bijvoorbeeld planten en verpotten, onkruid wieden)

 • Katoen met coating, ook over de knokkels: voor middelmatige tuinklussen (bijvoorbeeld onkruid wieden, schoffelen)

 • Rundnerfleder: voor zwaardere tuinklussen (bescherming tegen doorns en scherpe takken)

 • Rundnerfleder en warme voering: voor zwaardere tuinklussen in de kou


Warme handschoenen

Staat het warm houden van je handen voorop, dan zijn de warme handschoenen van het merk Heatkeeper een aanrader. De gevoerde, waterafstotende winterhandschoenen (met of zonder vingers) kun je gebruiken in de winter, ook tijdens skiën. Ze zijn extra warm: gevoerd met chenille en gestikt met dikke garens. Hierdoor ontstaat er een thermische barrière die de warme lucht langer vasthoudt. De gebreide exemplaren van Heatkeeper zijn ideaal wanneer je op zoek bent naar warme handschoenen die niet al te volumineus zijn. 

Tip: Heatkeeper ontwerpt ook mutsen en sjaals!


Hittebestendige handschoenen

Hittebestendige handschoenen beschermen je handen tegen hitte – tot wel 300 graden! Zo hebben we bij Welkoop speciale BBQ handschoenen. Ideaal wanneer je de deksel van de barbecue wilt beetpakken, of een aluminium bak met vis of groenten van de BBQ haalt.