Wandelbroeken

Wandelkleding aan en de natuur in. Heerlijk! Of het nu regent of niet – met de wandelkleding van Welkoop ga je eropuit, wat het wisselvallige weer ook doet. In onze winkel vind je die lichte, veelzijdige, sterke trekkingbroek voor al je wandeltochten. Ook kun je kiezen voor een afritsbare wandelbroek: van een lange hikingbroek maak je dan in een handomdraai een korte. Of je nu een lange of korte wandelbroek zoekt, voor dames of heren – bij Welkoop hebben we hem!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...


Wandelbroek kopen

 Voor wandelen in de frisse buitenlucht is goede kleding belangrijk. Je kunt natuurlijk gewoon in je spijkerbroek op pad gaan, maar ook is er de wandelbroek (hikingbroek, trekkingbroek). En die zorgt voor zorgeloze, comfortabele wandeltochten!

 • Anti-insect
  Wist je dat wespen en horzels dwars door sommige stoffen heen steken? Dat is geen pretje, vooral als je wandeling dwars door de bossen en heides gaat. En dan zijn er ook nog muggen en teken. Die laatste leven op een hoogte van ongeveer 1 meter, waardoor je je benen en enkels maar beter kunt beschermen. Met de Rumi wandelbroek van Life-Line, een trekkingbroek voor dames, ben je beschermd tegen insecten.

 • Anti-micro
  De wandelbroeken van Life-Line zijn voorzien van een anti-microlaag. Deze laag werkt tegen bacteriën en daarmee tegen lichaamsgeur. Maar ook gaat deze laag verkleuring van de stof tegen. Je kunt dus lang op pad in weer en wind met een frisse en kleurvaste broek!

 • Sneldrogend
  Zul je net zien dat er toch een kleine bui valt. Geen probleem natuurlijk, je bent niet van suiker. Maar wel prettig als je weer snel droog bent. De stof van een trekkingbroek is lichtgewicht en dun. Daardoor is de broek snel weer droog. Fijn tijdens de wandeling, maar ook als je snel even een wasje wil draaien.

 • Zonbescherming
  Je zou het niet denken, maar sommige stoffen laten veel zonlicht door. Dat betekent dat je in fel zonlicht zelfs onder je kleding kunt verbranden. De wandelbroeken van Life-Line hebben een uitstekende UPF50+ bescherming tegen UV-straling. Hoef je toch weer iets minder zonnebrand te smeren op je benen.

 • Kort-lang
  De lengte van je broek aanpassen, het is ideaal. Waar een korte wandelbroek voor heren of dames in de zomer ideaal is, is een afritsbroek het hele jaar rond handig; of het nu zomer is of winter, deze wandelbroek pas je naar wens aan. En blijkt het onderweg toch een keer warmer dan verwacht, dan rits je de lange pijpen er gewoon af. Handig: het gedeelte dat je afritst is voorzien van een kleine ritssluiting onderaan de broekspijp. Daardoor hoef je tijdens het afritsen je wandelschoenen niet uit te trekken!

Wandelkleding bij Welkoop

Of je nu een pittige wandeling in eigen land maakt, of gaat hiken op vakantie – bij Welkoop kun je terecht voor de benodigde wandelkleding. Is het wat frisser? Dan kun je kiezen voor een bodywarmer over je bovenkleding. En mocht het inderdaad gaan regenen, dan kun je bij ons een softshelljas kopen, die houdt je van boven lekker droog en warm. Wat het weer ook doet, met de vrijetijdskleding van Welkoop kun je je dus prima voorbereiden.