Tuinhandschoenen

Heerlijk, werken in de tuin. Zelf doen we ook niets liever. Met een paar goede tuinhandschoenen, natuurlijk. Want hoe leuk tuinieren ook is: doornen, takken en twijgen kunnen behoorlijk prikken! Dat weten wij als geen ander. Daarom hebben we bij Welkoop een breed aanbod van de beste tuinhandschoenen samengesteld. Speciaal voor groene vingers. Ben jij die schrammen en het vuil onder je nagels meer dan zat? Neem dan snel een kijkje tussen onze tuinhandschoenen. Ga jij voor een Cerva of een Kixx tuinhandschoen? Misschien kunnen wij je een handje helpen!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Wat zijn de beste tuinhandschoenen?

De beste tuinhandschoenen moeten stevig genoeg zijn om krassen te voorkomen, maar soepel genoeg om je handen te bewegen. Je moet er kleine takjes, maar ook grote struiken mee op kunnen pakken.

De tuinhandschoenen bij Welkoop hebben een veilige polssluiting. Die vervelende takjes en steentjes in de handschoen kun je natuurlijk niet gebruiken. En je wilt dat je  tuinhandschoenen gewoon in de wasmachine kunnen. Ze zijn tenslotte gemaakt om vies te worden!

Wil jij goede tuinhandschoenen die hieraan voldoen? Ga dan voor een Kixx tuinhandschoen! Handschoenen van dit merk staat bekend als robuust en zijn bij uitstek geschikt voor het wieden van onkruid en schoffelen in de tuin. Deze handschoen:

  • Neemt geen vocht op
  • Heeft een hoge vingergevoeligheid
  • Heeft een goede grip dankzij latex coating
  • Is pluisvrij
  • Geeft een naadloos draagcomfort

Tuinhandschoenen voor dames

Wie zegt dat alleen mannen in de tuin werken? Bij Welkoop hebben we ook tuinhandschoenen voor dames. Deze tuinhandschoenen hebben een smallere rug en langere vingers. Dit zorgt ervoor dat ze beter passen om een vrouwenhand. Bovendien komen ze in de leukste uitvoeringen, zoals vrolijk fruitdessin of knalroze! Deze tuinhandschoenen: 

  • Zijn zeer geschikt voor bloemschikken, potten en stekken
  • Zijn extra sterk door een katoengeweven doek
  • Hebben PVC-nopjes voor extra grip
  • Hebben een elastieke handrug voor perfecte pasvorm

Tuinhandschoenen voor kinderen

Werken in de tuin is leuk, maar samen is het nog leuker! En met wie kan dat nu beter dan met je kroost? Speciaal voor onze hoveniertjes in de dop hebben wij ook tuinhandschoenen voor kinderen. Onze tuinhandschoenen voor kinderen zijn net zo comfortabel als die van jou. De tuinhandschoenen zijn van nylon met een latex coating. Hierdoor zijn ze optimaal voor de lichtere klusjes, zoals stekken en schoffelen.

Tuinhandschoenen kopen

Heb jij nieuwe tuinhandschoenen nodig? Kom naar één van onze winkels en laat je adviseren door onze specialisten. Zij weten precies welke tuinhandschoen bij welke klus hoort. Je kunt natuurlijk ook tuinhandschoenen kopen via onze webshop. Vanaf een bestelbedrag van € 40 betalen wij de verzendkosten voor je!

Ben je op zoek naar meer informatie over tuinhandschoenen? Bekijk dan onze blogs over persoonlijke bescherming in de tuin of vraag het onze adviseur in je favoriete winkel. Welkoop. Weet wat te doen.