Vijverfilters

Een vijver biedt een oase van rust en tegelijkertijd leven in je tuin. Denk aan de kikkers die erop afkomen, het geluid van het stromende water en uitzicht op diverse planten. Je vijver is het ware paradijs in je tuin. Daarom is het belangrijk dat je jouw vijver goed onderhoudt. Dit doe je mede door het kopen van een goede vijverfilter. Zo houd je het water schoon en genieten zowel jij als de vissen langer van de vijver. Welkoop biedt je graag gemak bij het onderhouden van het vijverwater. Denk bijvoorbeeld aan een vijverfilter met pomp tot vijver filtermateriaal, Welkoop heeft het allemaal.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De verschillende vijverfilters van Welkoop

Bij het kopen van een vijverfilter zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Controleer ten eerste de inhoud van je vijver. Zo weet je precies welke en misschien wel hoeveel filters je nodig hebt. Weet je de inhoud? Bekijk dan of je iets extra’s aan je vijver wilt toevoegen, zoals een waterval of een fontein. Niet elke filter is hier namelijk geschikt voor. Onderstaande filters kun je direct online bestellen of in één van de vele Welkoop winkels ophalen:

  • Drukfilter

Creëer watervallen, fonteinen of beeklopen met behulp van een drukfilter. Een drukfilter is erg gemakkelijk aan te sluiten en is vooral geschikt voor de wat kleinere vijver. Heb je geen zin om lang bezig te zijn met het schoonmaken van een vijverfilter? Dan is de drukfilter ook uiterst geschikt voor jou. De filter beschikt over een vuil terugspoelfunctie waardoor het schoonmaken zo is gepiept. 

  • Ready filter set

Voor het complete plaatje, ga je voor de ready filter set. Zo houd je niet alleen je vijverwater zeer helder, maar houd je het ook gezond. Dit komt mede door de werking van de UV-C lamp die het vijverwater behandeld. 

  • All-in-1 filter fountain - Filtermateriaal

Een waterval die ‘s avonds ook nog eens verlicht wordt, geeft je tuin nog meer sfeer. De all-in-1 filter fountain is zeer geschikt voor de grotere vijvers waarin je deze sfeer wilt creëren. 

Een vijverfilter kopen

Nu weet je welke vijverpomp met filter het meest is geschikt voor jouw vijver. Welkoop biedt naast de vijverfilters, diverse hulpmiddelen aan die de kwaliteit van het vijverwater nog verder waarborgen. Bekijk hiervoor het aanbod in materialen voor vijvers met onder andere vijveronderhoud en vijverpompen. Wij bezorgen jouw bestelling tot aan je voordeur bij je thuis. Bij een besteding vanaf €40,- doen we dit geheel gratis.