Elektrische bladblazers

Het terras nog even schoonblazen? De borders bladvrij maken? Het gras van het gazon weghalen? Met een elektrische bladblazer is dit zo geklaard. Simpel een kwestie van stekker in het stopcontact – en gaan. Bij Welkoop kun je een elektrische bladblazer kopen van Stihl en WOLF-Garten. Sommige bladblazers zijn twee-in-één: je verandert ze met één draai aan een knop in een bladzuiger. Maar of je nu voor een elektrische bladzuiger of bladblazer gaat – je hebt het gemak van een snoer. Dus starten wanneer je wilt. En je tank gaat nooit leeg!

Bekijk ook: Alle bladblazers | STIHL elektrische bladblazers | WOLF-Garden elektrische bladblazers


Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Waarom een elektrische bladblazer?

De ene bladblazer is de andere niet: de aandrijving van een bladblazer kan elektrisch zijn, maar ook kan de bladblazer op benzine of accu werken. Waarom een elektrische bladblazer kopen? Er zijn een aantal eigenschappen die deze tuinmachine heeft, waardoor het misschien wel de ideale optie is voor jouw tuin.

  • Niet eerst opladen en wachten tot de accu vol is, niet eerst de benzine bijvullen. Met een bladblazer die elektrisch is, steek je de stekker in het stopcontact en ben je meteen klaar om te blazen. Je wint dus aan tijd!
  • Waar een accu bladblazer ermee ophoudt zodra de accu leeg is, gaat de elektrische bladblazer onvermoeid door. Je hebt non-stop power – tenminste, zolang de machine maar met een verlengsnoer in een stopcontact is ingeplugd.
  • Ben je niet van plan om veel budget uit te trekken voor de bladblazer? Dan is de elektrische bladblazer een goede optie om te overwegen. Ze zijn over het algemeen wat lager geprijsd dan accu bladblazers en benzine bladblazers.
  • In vergelijking met de benzine bladblazer, maakt de elektrische variant minder lawaai. Hier geen benzinemotor, maar een elektromotor. Daarbij heb je ook nog eens minder onderhoud, geen jerrycan met benzine in je schuur en geen uitlaatgassen. Dat zijn wel heel veel vliegen in één klap!

Welke elektrische bladblazer kies je?

  • Stihl Elektrische Bladblazer of Bladzuiger
    Een Stihl bladblazer die elektrisch is, is licht van gewicht en geluidsarm. Je hanteert deze bladblazers makkelijk met één hand. Ook heeft Stihl elektrische bladzuigers. Net als de blazers, produceren deze tuinmachines een geluidssterkte van 85 dB. Ter vergelijking: een benzine bladblazer gaat al snel richting de 100 dB of meer.
  • WOLF-Garten Elektrische Bladzuiger & Bladblazer
    Droog blad op je gazon, in je borders of tussen het grind? Je ruimt het makkelijk op met de elektrische bladzuiger en -blazer van WOLF-Garten. Handig is dat deze het afval niet alleen opzuigt en opvangt, maar ook versnippert. Dit fijne tuinafval kun je weer heel goed als mulch