Elektrische bladblazers


Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Bladblazer kopen

Met een bladblazer in je bezit, weet je dat de nasleep van elke herfst of storm een koud kunstje wordt. Je overburen kunnen met recht zeggen dat het gras groener is aan de overkant, want jouw gazon ligt er strak bij. Hoe groot of klein je tuin ook is, een bladblazer staat altijd voor je klaar. Blaas je liever niet in het rond, dan is het handig om te weten dat sommige blazers, ook bladzuiger kunnen zijn. Daarnaast zijn er nog wat zaken om rekening mee te houden, voordat je voor een bepaald model kiest:

 • Accu of benzine
  Vast zitten aan een koord is soms niet fijn. Als je veel bomen en struiken in de tuin hebt, dan kan het snoer verstrikt raken. Dan ben je meer aan het ontknopen, dan aan het blazen. Kies je voor een blazer met een accu of met een benzinemotor, dan weet je dat je veel bewegingsvrijheid hebt.
 • Elektrisch met koord
  Als je voor een elektrische bladblazer met een snoer kiest, lever je wat bewegingsvrijheid in. Je wint natuurlijk wel aan tijd. Een accu of benzinetank is op een gegeven moment leeg. Als dat eenmaal gebeurt, zal jij met je snoer nog vrolijk aan het blazen zijn.
 • Vermogen
  Meer kracht is altijd lekker. Een nat bladerdek laat zich soms door de lichtere bladblazers niet vermurwen. Let dan ook goed op de blaassnelheid van bladblazers. Wil je wel blazen, maar niet je bloemenperk ontwortelen, kies dan voor een wat lichter type.
 • Gewicht
  Het is vaak zo dat een groter vermogen ook een groter gewicht betekent. Een flinke elektromotor of benzinemotor weegt nogal wat en dat zal je merken! Het is dus goed om na te denken over je gebruik. Heb je een grote tuin, maar wil je niet te zwaar tillen? Dan kies je bijvoorbeeld voor een bladblazer die je op je rug kunt dragen, of eentje met een neuswiel!

Ben je uitgeblazen maar heeft je tuin nog meer aandacht nodig? Kijk dan ook eens bij onze hogedrukreinigers, trimmers en bosmaaiers en grasmaaiers.