Elektrische-BBQ

Stekker in het stopcontact. Aanklikken. Barbecueën maar! Met een elektrische BBQ gril je binnen no-time. Deze BBQ is net zo snel warm als dat het idee ontstaat om te gaan barbecueën. En je barbecuet waar je wilt. Op je terras, op je balkon. Of onder de overkapping of binnen, als de weersvoorspellingen je even in de steek laten. En met een elektrische BBQ is niet alleen het opstarten simpel – ook barbecue je zonder veel rook of schoonmaakwerk. Bij Welkoop kun je een elektrische barbecue kopen van het merk Weber. Laat dat onbezorgde zomergevoel maar komen!

Bekijk ook: Alle barbecues | Gasbarbecues | Houtskoolbarbecues

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Waarom een elektrische BBQ kopen?

Bij Welkoop vind je allerlei soorten barbecues. Een elektrische BBQ is wat kostbaarder in de aanschaf dan een gasbarbecue of een houtskoolbarbecue. Waarom dan een elektrische barbecue kopen? Omdat deze nagenoeg voelt, smaakt en ruikt als elke andere BBQ, en daarnaast voordelen biedt die de andere niet hebben.

  • Compact formaat

De elektrische BBQ is te koop in een compact formaat. Zo kun je bij Welkoop een kleine elektrische BBQ van Weber kopen. Zo’n compacte BBQ is niet alleen handig als je niet zoveel ruimte hebt om de deur, het is ook ideaal wanneer je je barbecue wilt verplaatsen.

  • Minder rook

De elektrische BBQ produceert weinig tot geen rook. Oké, geen typische kolengeur. Maar het is wel degelijk een voordeel. Je kleding gaat er niet van ruiken. En je zet je buren niet ‘in de rook’ en voelt je dus vrij om hem aan te steken wanneer je wilt. Maar ook kun je hem zelfs onder de overkapping of binnen gebruiken! Dus het is geen probleem als de weersvoorspellingen er toch minder goed uitzien dan eerder.

  • Snel opwarmen

Een voordeel is ook dat een elektrische BBQ snel en eenvoudig opwarmt. Je hebt geen gedoe met gas of houtskool. Je steekt simpelweg de stekker in het stopcontact. Hierna is de barbecue binnen enkele minuten warm genoeg om te gebruiken.

  • Temperatuur regelen

Waar het bij barbecueën met houtskool nog weleens een gedoe is met de temperatuur, profiteer je met een elektrische barbecue van een constante temperatuur. Je regelt die simpel via een instelbare regelknop.

  • Makkelijk schoonmaken

Klaar met grillen en bakken? Dan kan de stekker uit het stopcontact en koelt de barbecue snel af. Hierna kun je meteen schoonmaken – als je dat direct wilt doen. Daarnaast is dit type barbecue makkelijker schoon te maken dan de houtskool of gas varianten.  

Weber elektrische barbecue

Bij Welkoop kun je een elektrische BBQ met deksel van het grote barbecuemerk Weber kopen. De Weber Q1400 is gemaakt van robuust gietaluminium. Een compacte krachtpatser! Deze kleine elektrische barbecue is eenvoudig in gebruik en geeft je het echte barbecuegevoel dankzij de ruime grillplaat van 43 bij 32 centimeter. Hier kun je flink wat vlees of vis op kwijt. De grote warmtespiraal verdeelt de warmte goed. Het snoer van deze BBQ is 1,8 meter lang. Wil je hem op een buitentafel zetten en heb je geen stopcontact in de buurt, gebruik dan een verlengsnoer.

Tip! Schroei het vlees op een elektrische BBQ met deksel eerst dicht (met de deksel open) en sluit de deksel daarna. Op deze manier blijft de temperatuur constant en kan het vlees goed garen.