Nu 1+1 gratis op alle kleine verpakkingen diervoeding van IAM’s, Eukanuba en Smolke. Maximaal 4 artikelen per klant.
Het gebruik van BBQ rub
Het aanbrengen van een barbecue rub is een makkelijk proces. Begin met het schoonmaken van het vlees en verwijder zo nodig overtollig vet. Daarna breng je de BBQ rub aan op het vlees en masseer je deze zachtjes in. Laat het vlees vervolgens een paar uur of zelfs een nacht marineren in de koelkast, zodat de smaken goed in het vlees trekken.
Barbecue rubs kun je ook gebruiken voor groenten. Marineer bijvoorbeeld paprika, ui, courgette en champignons in een BBQ rub voordat je ze op de barbecue legt. Dit zorgt voor extra smaak en geeft de groenten een lekkere crunch.
Voordelen van BBQ rub
Verbeter de barbecuegerechten met het gebruik van een BBQ rub. Voeg specerijen en kruiden toe om extra smaak en textuur te geven aan het vlees. Er zijn verschillende voordelen aan rub voor op de BBQ:
- Rub BBQ potjes zijn makkelijk te gebruiken: De potjes zijn makkelijk op te bergen en te bewaren.
- Onze barbecue rubs zijn beschikbaar in verschillende smaken zoals klassiek, specerijen, mild, pikant en meer, zodat je altijd de smaak vindt die bij jou past.
- Rub BBQ potjes hebben een samenhangende smaak: door het gebruik van een BBQ rub in een potje, krijg je elke keer dezelfde smaak en consistentie.
- Rub BBQ potjes zorgen voor besparing van tijd: het gebruik van barbecue rubs bespaart je tijd, omdat je deze snel en makkelijk aanbrengt op het vlees, in plaats van zelf de kruiden en specerijen te mengen.
Wil je jouw BBQ compleet maken? Neem ook eens een kijkje bij de accessoires als BBQ pannen, BBQ kookboeken en BBQ handschoenen.