Kruiwagens

Een kruiwagen is altijd een erg handig hulpmiddel in de tuin. Je kunt met een kruiwagen zware dingen, zand, water, stenen of afval gemakkelijk vervoeren. De kruiwagens van Welkoop hebben een inhoud van 90 tot wel 270 liter. Een kruiwagen kan op één of twee wielen rijden, banden met of zonder lucht hebben en van metaal of kunststof zijn.

Populaire producten: Kruiwagenwielen | Altrad Fort kruiwagens | Elektrische kruiwagens

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kruiwagen kopen? Hier let je op:

  • Activiteit
  • Wat je van plan bent om te gaan doen, is bepalend voor jouw keuze voor een kruiwagen. Ga je een middagje snoeien in de tuin? Dan heb je alle keuze tussen groot of klein, kunststof of staal - maar net wat jij fijn vindt. Als je hem nodig hebt op de boerderij of in de bouw heb je al snel een andere soort kruiwagen nodig.
  • Materiaal 
  • Als je van vrijheid en flexibel bewegen houdt, dan is het lekker als de kruiwagen niet al te zwaar is. Denk dan aan de modellen van kunststof, zoals deze Altrad Fort TK-100 met een inhoud van 100 liter. Een bijkomstig voordeel is dat kunststof niet kan roesten. Een exemplaar met een bak van staal is juist weer handig voor zware materialen en is hartstikke sterk. De Altrad Fort 116B-90 met verzinkt stalen bak is natuurlijk ook goed bestand tegen roest.
  • Inhoud
  • Je loopt natuurlijk liever niet te vaak op en neer. Hoe meer je in één keer kunt meenemen, hoe beter. Soms heb je niet zoveel inhoud nodig. Ga je bijvoorbeeld op de manege alle paarden voeren, of wil je zware stenen sjouwen? Dan is het wel zo prettig als je wat meer mee kunt nemen. Daarom is het handig om te kijken naar de laadcapaciteit van de bak en de draagkracht van de kruiwagen. De Altrad Fort PE-160/2 heeft met inhoud van 160 liter een grote bak, maar door de 2 wielen blijft hij zonder moeite mooi stabiel.

Alles voor jouw tuin

Heb je de smaak te pakken? Laat die groene vingers hun gang gaan! Bij Welkoop hebben we alles wat jij nodig hebt om in jouw tuin aan de slag te gaan. Van zwembaden tot barbecues, maak er de perfecte plek van. Bekijk hier alles wat je nodig hebt om te genieten in de tuin.