Voertonnen

Als echte dierenliefhebber, koop je diervoeder natuurlijk groot in. Je wilt tenslotte niet dat je vriendjes zonder eten komen te zitten. Het nadeel van die grote zakken met diervoeder is dat ze snel bederven. Die zakken sluiten nu eenmaal niet zo goed af, waardoor zuurstof en ongedierte de kans krijgen om bij het voer te komen. Daar hebben we bij Welkoop iets op gevonden: voertonnen. We hebben een ruim aanbod aan voertonnen en voerscheppen van ons eigen Welkoop huismerk. Bekijk hier al onze voertonnen en ontdek welke het beste bij jou past! 

Let op: Sommige voertonnen zijn alleen in de winkel af te halen!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Afsluitbare voertonnen bij Welkoop

Wij hebben alleen afsluitbare voertonnen bij Welkoop. Afsluitbare voertonnen zijn – de naam zegt het al – volledige afsluitbaar. Dit komt door de rubberen ring in de deksel van de ton. Hiermee blijft je dierenvoer beschermd tegen zuurstof en ongedierte. Zo kunnen je dieren langer genieten van vers voer en heb jij geen last meer van geurtjes. Win-win!

Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken

Maar dat is niet het enige waar onze voertonnen goed voor zijn. Er zitten nog veel meer voordelen aan. Wat denk je bijvoorbeeld van duurzaamheid? Onze voertonnen zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof, waardoor ze langer meegaan. Hierdoor kun je zo ook gemakkelijk schoonmaken. De resten van het diervoeder blijven niet plakken aan de zijkant van de ton. 

Voertonnen met deksel

Ben je op zoek naar voertonnen met een deksel? Zoals je dat gewend bent van de groene container? Bekijk dan deze Welkoop voerton eens! Je zou het niet zeggen, maar ook deze voerton heeft een afdichtingsring in het deksel. Ook hier hebben muizen en ander ongedierte geen kans. Bovendien is er geen ton eenvoudiger te vullen dan deze. 

Voerton met schroefdeksel

Een voerton met schroefdeksel komt altijd van pas. Deze kleine en grote voertonnen zijn ideaal voor de opslag van dierenvoeder. Maar eigenlijk kun je er alles in kwijt wat je droog wilt bewaren. Ben je op zoek naar een kunststof voerton met schroefdeksel? Onze voertonnen hebben een grote opening. Hierdoor vul je het voer gemakkelijk aan en schep je het er net zo snel weer uit. Wij merken dat er veel vraag is naar een voerton van 15 liter en een voerton van 120 liter. Maar de volgende maten zijn natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar:

  • 18 liter
  • 32 liter
  • 40 liter
  • 60 liter

Eenvoudig bestellen en persoonlijk advies

Je kunt bijna alle kleine en grote voertonnen van Welkoop via onze webshop bestellen. Of het nu een voerton van 25 liter is of een voerton van 120 liter. Bij Welkoop is dat geen probleem. En heb je € 40 in het winkelmandje? Dan betalen wij de verzendkosten voor je.

Ben je op zoek naar meer informatie over voertonnen? Kom dan naar één van onze vele winkels voor persoonlijk advies. Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Welkoop. Weet wat te doen.