Steekwagens

Staat je tilwerk te wachten, dan is een steekwagen een handig hulpje. Je steekt of stapelt de objecten die je moet versjouwen erop – en transporteert ze met groots gemak. Dat is ideaal als je spullen over een wat langere afstand moet verplaatsen of wanneer iets een onhandig formaat heeft waardoor je het niet even in je eentje optilt. Of je nu een compacte en goedkope steekkar zoekt, of een professionele die wel 250 kg kan dragen – bij Welkoop kun je een geschikte steekkar kopen van Altrad Fort. Zo’n steekkarretje is trouwens altijd handig in en om huis. Want iedereen heeft weleens zware kratten, bloempotten of meubels die verplaatst moeten worden.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Steekkar

Ga je klussen? Verhuizen? Verbouwen? Kortom: zware dingen versjouwen en vervoeren? Gebruik een steekkar! Je rug zal je dankbaar zijn als je besluit een steekkarretje te kopen om het gewicht te dragen. Een steekkar maakt het verplaatsen van ladingen, zoals verhuisdozen, meubels of elektrische apparaten, een stuk minder zwaar. Je steekt de wagen onder het object en wipt dat zo omhoog, of stapelt het steekvlak vol. In plaats van zweten en met trillende spieren spullen te tillen over een ellenlange afstand – transporteer je de spullen met groots gemak van a naar b. Je vermindert de fysieke belasting en bespaart een hoop energie. Ideaal als je meters moet afleggen. En heeft de steekwagen grote wielen, dan rij je eenvoudig over drempels en hobbels heen. Dit alles maakt het uit- of inladen van een auto of bestelbus een stuk minder erg. Daarnaast is een steekkarretje niet alleen handig wanneer de objecten alleen maar zwaar zijn; hij bewijst ook zijn dienst wanneer de objecten lastig zijn te tillen door een onhandig formaat.

Nog comfortabeler aan de slag met je steekwagen? Trek dan ook een paar werkhandschoenen aan. Sommige hebben dempingpads op de handpalm – best welkom bij het werken met de steekwagen.

Steekwagen kopen bij Welkoop

Bij Welkoop kun je een professionele steekwagen kopen van het merk Altrad Fort. Onze steekwagens zijn gemaakt van staal, en zijn dus solide. Dankzij de luchtbanden rijden ze goed over drempels, grind en tegels. De steekwagens hebben een verschillend draagvermogen. Het is maar net hoe zwaar je wilt transporteren.

De compacte Fort H-200 steekwagen heeft een maximaal draagvermogen van 200 kg en een laadhoogte van 1 meter. Verlang je net wat meer van je steekkar, dan is de FORT KXL250 steekwagen een geschikte optie. Deze steekkar kan 250 kg verstouwen. Ook het steekvlak is groter en bovendien inklapbaar. Je kunt deze steekkar dus net zo makkelijk vervoeren of opbergen.

Bij Welkoop kun je jouw nieuwe steekkar online kopen en laten thuisbezorgen – maar ook kun je hem bestellen en afhalen in een Welkoop-winkel bij jou in de buurt. En nieuwe banden nodig voor je huidige steekwagen? Zijn de handvaten aan vervanging toe? Ook deze onderdelen hebben we!