Watertafels

Kinderen en spelen in het water: er is bijna geen betere combinatie dan dat! Door de aanschaf van een van de watertafels zorg je ervoor dat jouw kind urenlang plezier kan beleven. Dit kan alleen, maar ook met vriendjes en vriendinnetjes. Welkoop heeft verschillende soorten watertafels in haar aanbod, maar een zandtafel is ook een geweldige optie. Een waterspeeltafel zorgt voor veel waterpret. Daarnaast staat de watertafel op stevige poten waardoor kinderen op de juiste hoogte kunnen spelen met bijvoorbeeld emmers, of ander waterspeelgoed.

Bekijk ook Zandbakken | Trampolines | Sport en spel

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Zand- en watertafel

Een zand- en watertafel is de juiste combinatie om ervoor te zorgen dat jouw kind tussen het spelen in het water ook kastelen kan bouwen op de zandtafel. De zand- en watertafels  hebben de juiste hoogte voor kinderen, waardoor kinderen minder vies worden tijdens het spelen dan bijvoorbeeld in een normale zandbak. De zand- en watertafel van Welkoop is gemaakt van hout met een FSC-keurmerk, dus goed voor het milieu.

Waterspeeltafel

Maar hoe werken de waterspeeltafels? Het is heel eenvoudig! De multifunctionele waterspeeltafel is te gebruiken als normale tafel of picknickbankje, maar ook als zand- en watertafel. Door het afneembare tafelblad verschijnen er 2 groene binnenbakken die gebruikt kunnen worden voor zand en water of in combinatie met watertafel speelgoed. Enkele tafels worden geleverd met een parasol en tuingereedschap. Bovendien hebben de watertafels twee bankjes, waardoor kinderen ook lekker kunnen gaan zitten tijdens het spelen. 

Exit watertafel

Met een Exit watertafel worden niet alleen kinderen, maar ook ouders écht blij. Watertafels van dit merk worden gemaakt van de beste materialen, zodat bijvoorbeeld de watertafel van hout ook altijd splintervrij is. Daarnaast staat stevigheid hoog op de agenda bij een Exit watertafel. Er gaat niets boven de veiligheid van kinderen. De zandtafels en watertafels van Welkoop staan bekend om hun lange levensduur, waardoor deze jarenlang mee zullen gaan. Dankzij de strakke en moderne vormgeving zullen ook ouders niet teleurgesteld worden. Het oog wil natuurlijk ook wat. 

Heb je vragen over de keuze voor de juiste zand- en watertafel? Onze specialisten staan altijd klaar om persoonlijk advies te geven in een van de vele Welkoop winkels. Heb jij jouw keuze al gemaakt? Bij een aankoop via onze webshop boven de € 40,- betalen wij de verzendkosten en worden jouw watertafels gratis thuisbezorgd. Welkoop. Weet wat te doen.